USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Помер українець Вовковинський – найвища людина світу з Книги рекордів Гіннеса

22 Серпня 2021 18:37
У США помер 38-річний Ігор Вовковинський. Українець, зріст якого становив 234,5 сантиметра, у 2010 році став найвищою людиною Сполучених Штатів, а також потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

Про це повідомляє 24 канал.

Про смерть Ігоря повідомила його мати – Світлана у соцмережах. Вона повідомила, що її сина не стало ввечері 20 серпня. У лікарні він перебував через хворобу серця.

Жінка зазначила, що разом зі своїм іншим сином – Олегом – була з Ігорем до кінця. Також чоловіка незадовго до смерті відвідала дружина брата та племінники.

«Ігор був радий їх бачити, і хоч говорити йому було важко, пробував пожартувати над його племінником Андрієм, чи вивчив той українську мову за місяць в Україні», – написала Світлана.

Що відомо про українця-велетня

Ігор Вовковинський народився у Вінницькій області у 1982 році.

У перший клас пішов у школу в Києві.

Вже у віці 7 років сім’я Ігоря переїхала у Міннесоту – для лікування. Адже хлопець страждав від хвороби, яка вражає гіпофіз.

На той час зріст Ігоря досягав 182 сантиметрів, а вага близько 90 кілограмів.

У США велетень розпочав кінокар’єру, зокрема, серед його здобутків – ролі «Шоу доктора Оз» та «Позашлюбний тиждень».

Ігор Вовковинський підтримував українських воїнів на сході.

У 2013 році Ігор Вовковинський брав участі у виступі Злати Огневич на «Євробаченні». Велетень виносив співачку на руках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus