USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помер український філолог Олександр Пономарів

14 Жовтня 2020 12:03
У віці 84 років помер український філолог, доктор філологічних наук, професор Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка Олександр Пономарів.

Про це повідомив директор Інституту журналістики Володимир Різун, пише Громадське.

За словами Володимира Різуна, професор помер 14 жовтня о 7-ій ранку.

«У нього був перелом, він уже рік лежав у лікарні і був у не дуже гарному стані», – розповів він.

Похорони Олександра Пономарева відбудуться у суботу, 17 жовтня. Директор Інституту журналістики уточнив, що додаткова інформація про те, коли відбудеться прощання, з’явиться на сайті закладу.

Олександр Пономарів був доктором філологічних наук, професором кафедри мови та стилістики Інституту журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. Він також був заступником голови Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка.

Пономарів – автор понад 250 наукових, науково-популярних та науково-публіцистичних праць з історії, стилістики та культури української мови. Він також регулярно вів блоги на BBC News Україна, де роз’яснював правила слововживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus