USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер ветеран волинської журналістики

15 Лютого 2015 19:37
Сьогодні на 82-у році пішов із життя відомий волинський журналіст Аркадій Федосюк, який майже півстоліття пропрацював на Волинському обласному радіо як ведучий сільськогосподарських програм. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив волинський власкор газети "Голос України" Микола Якименко.

Аркадія Івановича знали також радіослухачі всієї України. Його репортажі, інтерв’ю, нариси про людей села часто лунали в передачах радіостанції «Колос» на Першій програмі республіканського радіо.

Щирість, доброта, високий професіоналізм і відданість нелегкій журналістській праці відзначали Аркадія Федосюка. За час роботи на радіо він побував у сотнях волинських сіл, зустрічався з тисячами трудівників на фермах, тракторних бригадах, полях… Праця журналіста-аграрника відзначена медалями Виставки досягнень народного господарства України, Держтелерадіо України, обласної ради, облдержадміністрації.

Рідне село Аркадія Івановича — Береськ Рожищенського району, де він народився 17 червня 1933 року.

А коли закінчив факультет журналістики Львівського держуніверситету в 1966 році й почав працювати на радіо, то рідними стали усі села Волині, бо майже всюди він побував, його вже знали і впізнавали по голосу, коли звучали передачі на сільськогосподарську тематику. Він не був агрономом, але багатьох міг «заткнути за пасок» щодо агрономічних та інших сільськогосподарських знань. Про сільських трудівників завжди говорив тепло, ніжно, з любов’ю, бо вважав, що цього вони варті за їх важкий труд. Кращі його матеріали регулярно звучали у програмах радіостанції «Колос» Українського радіо.

Майже 50 років пропрацював Аркадій Іванович на Волинському радіо. Він — це ціла школа журналістики, порядності, толерантності, відданості роботі та сім’ї.

Не стало доброї, високопорядної людини. Волинські журналісти сумують з приводу цієї втрати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 15 Лютого 2015 20:13
Вічна память справжнім УКРАЇНЦЯМ...
Олена Показати IP 15 Лютого 2015 22:29
Дійсно, Бог забирає найкращих! Завжди усміхнений, життєрадісний, добрий і світлий чоловік! Його голос був незрівнянний, ні з ким неможливо було сплучати! P.S. Царство небесне і вічний спокій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus