USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Помер відомий український актор Юрій Потапенко

26 Серпня 2023 13:44
Пішов з життя відомий український актор Юрій Потапенко.

Сумну новину повідомили на сторінці у Facebook «Молодого театру», де артист працював 32 роки, пише ТСН.

Юрія Потапенка не стало на 59-му році життя. Що саме стало причиною смерті, наразі невідомо. Однак у театрі повідомили, що два тижні тому актор скаржився на біль в ділянці серця.

«Відійшов у вічність актор «Молодого театру» Юрій Потапенко. Йому було 58 років. Несподівана новина шокувала родину Молодого. Ще два тижні тому в розмові Юрій поскаржився на біль у серці, а сьогодні його не стало. У це складно повірити, тяжко прийняти», – йдеться в повідомленні театру.
Юрій Потапенко – актор театру і кіно. У «Молодому театрі» артист пропрацював 32 роки. За цей час він встиг зіграти у таких виставах, як «Гагарін і Барселона», «Зачарований», «Момент», «Осінній блюз», «Саломея», «Сватання на Гончарівці». Також Юрій Потапенко знявся у 56 кінопроєктах, найвідоміші з яких – «Тарас Шевченко. Заповіт», «Кайдашева сім'я», «На лінії життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus