USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер відомий волинський художник Петро Архипчук

15 Жовтня 2017 13:14
Відомий волинський художник і реставратор Петро Архипчук відійшов у кращий світ.

Про це повідомила художниця Тетяна Мялковська 15 жовтня у Фейсбук.

«Ми в певний період разом викладали образотворчі предмети на студії дітям. Його любили і поважали всі: правдивий, високоосвідченний, талановитий, справедливий.

Художник, реставратор, чоловік і товариш. Я особисто та весь колектив АРТ-студія «ПЯТЕРНЯ» приносить глибокі співчуття родині та друзям. Нехай спокій огорнить твою душу, Петре», – йдеться у дописі Мялковської.

Петро Архипчук народився в 1963 році у Західному регіоні України (Волинь). В 1990 році закінчив Київську Академію мистецтв. Живописець, художник – реставратор (олійний і темперний живопис, поліхромована дерев´яна пластика), художник-фотограф.

Працював як реставратор монументального, станкового живопису та поліхромії (Словаччина).Учасник художніх виставок та пленерів в Україні та за кордоном.

Творчі пріоритети: поєднання класичних канонів з сучасним баченням мистецтва, повернення до традиційних форм живописної та графічної пластики.

Роботи знаходяться у приватних колекціях і галереях України, Польщі, Чехії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus