USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помер волинянин, в якого сестра кинула гранату

12 Квітня 2018 11:13
За принципової позиції прокурорів Ковельської місцевої прокуратури ковельчанку, яка кинула гранату в брата, взято під варту. Потерпілий чоловік помер від отриманих травм 11 квітня 2018 року.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, подія сталася удень 03 квітня 2018 року у квартирі в будинку на вулиці 40 років Перемоги в Ковелі.

Нетвереза 33-річна жінка кинула боєприпас на ліжко, де лежав її 43-річний брат, з яким вони не ладнали.

Внаслідок вибуху чоловікові заподіяно тілесні ушкодження у вигляді множинних осколкових ран тулуба, ніг, грудної клітки, відкритого перелому кісток правої гомілки зі зміщенням. Від отриманих травм чоловік помер.

У межах кримінального провадження про замах на вбивство жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15 - ст. 115 ч. 2 п. 5 КК України.

Також щодо неї обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо призначення низки судових експертиз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus