USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Помер зірка фільму «Маленька місіс Щастя» Алан Аркін

30 Червня 2023 20:52
Зірка кіно, оскароносний актор Алан Аркін пішов з життя у 89-річному віці.

Трагічною звісткою про смерть знаменитості поділилися троє його синів – Адам, Ентоні та Метью, у коментарі виданню People. Причина смерті знаменитості поки що залишається невідомою, передає ТСН.

«Наш батько був унікально талановитою силою природи, і як художник, і як людина. Люблячий чоловік, батько, прадід і прадід, його обожнювали, і за ним буде дуже сумувати», – повідомили діти актора.

Алан Аркін запам’ятався глядачам своїми ролями у понад 100 кінострічках. Найуспішнішою роботою актора вважається фільм 2006 року «Маленька місіс Щастя», за які він отримав престижну премію «Оскар». Також глядачі могли побачити Аркіна у стрічках «Арго», «Едвард Руки-ножиці», «Метод Комінскі» та багато інших.
Кадр з фільму «Маленька місіс Щастя»

Днями також стало відомо, що відомого актора Джуліана Сендза знайшли мертвим у горах після п’яти місяців пошуків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus