USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Помер відомий актор, який грав у серіалах «Дві долі» та «Солдати»

9 Грудня 2020 16:43
Відомий російський актор, зірка серіалів «Дві долі», «Солдати» і «Слід» Олександр Самойлов помер на 69 році життя.

Причиною смерті заслуженого артиста РФ стала тривала хвороба. Про це повідомили на офіційному сайті МХАТ ім. Горького, де Самойлов грав кілька десятиліть, передає «Обозреватель».

За інформацією ЗМІ, Самойлов хворів коронавірусом – 2 листопада він нібито відчув перші симптоми COVID-19. Пізніше його госпіталізували з пневмонією, стан кінозірки погіршився і актор був підключений до апарату ШВЛ. Майже місяць лікарі боролися за його життя, пише Mash.
Олександр Самойлов народився 29 жовтня 1952 року. Навчався в московському ГІТІСі. Його кар’єра актора почалася на початку 70-х, з 1994 року був одним з провідних акторів МХАТу. Серед його найвідоміших театральних ролей – Берліоз в постановці «Майстер і Маргарита», Тальберг в «Білій гвардії» та Барон у спектаклі «На дні».

Також Самойлов зіграв більш, ніж в шести десятках фільмів і серіалів. Найвідоміші роботи актора в кіно – серіали «Дві долі», «Глухар», «Слід», «Солдати» та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дзвоніть на 103 Показати IP 10 Грудня 2020 15:34
Хвороба називається дуже просто - алкоголізм або залежність від спиртного. Спадковий сімейний алкоголізм не обминув і цю відому сім'ю Самойлових (батька і сина). Його батько також актор Володимир Якович Самойлов був залежний від алкоголізму, вживав спиртне кожного дня. Аналогічна доля спідкала і його сина актора Олександра Володимировича Самойлова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus