USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Помер зірка серіалу «Закон і порядок» Річард Белзер

20 Лютого 2023 23:38
Пішов з життя відомий американський актор, який прославився завдяки ролі детектива Джона Манча у серіалі «Закон і порядок», Річард Белзер.

Сумну новину розповів виданню The Hollywood Reporter письменник та близький приятель покійного артиста Білл Шефт, повідомляє ТСН.

Що саме стало причиною смерті актора, наразі невідомо. Однак його приятель розповів, що останнім часом Річард тяжко хворів.

«У нього було багато проблем зі здоров’ям, і його останні слова були: «Хай йому грець», – розповів Білл Шефт.

Річард Белзер помер у Франції. На момент смерті йому було 78 років.

Зазначимо, Річард Белзер – відомий американський гуморист та актор. Свою кар’єру він почав у Нью-Йорку, де виступав зі стендапом. Згодом знаменитість почав грати у кіно. Здебільшого, Річард знімався у кримінальних серіалах, таких як «Тіла студентів», «Поліція Маямі: Відділ моралі», «Секретні матеріали» та інших. Найбільшу популярність актору принесла роль цинічного, але стійкого детектива Джона Манча у серіалі «Закон і порядок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus