USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У США під час зйомок серіалу «Закон і порядок» застрелили чоловіка

20 Липня 2022 20:21
У США під час знімального процесу серіалу «Закон і порядок: Організована злочинність» вбили Джонні Пісарро. Він помер на місці після кількох пострілів в обличчя та шию.

Інцидент стався 19 липня близько 5 ранку у Брукліні. Джонні Пісарро був членом знімальної команди, повідомляє 24 канал.

Як відомо, загиблий на початку своєї зміни сидів у машині за кермом. Вбивця підбіг до авто, відчинив двері та декілька раз вистрелив у чоловіка.

«Це було божевільно. Я не чув суперечки чи ще чогось. Було тихо, рано-вранці. Я не знаю, хто міг би це зробити й чому», – розповів інший член знімальної групи.

Місцевий 60-річний житель, який проходив повз, подумав, що сцена вбивства була у сценарії. «Сьогодні вранці я прокинувся і побачив полісменів, – сказав він. –Я думав, що це фальшиве місце злочину».
«Я не думав, що це справжня трагедія. Я намагався вигулювати собак, побачив запис і подумав: «О, це фільм. Але це була справжня стрілянина», – згадував місцевий.

Мотив вбивства був незрозумілий, але полісмени заявили, що нічого не виключають, зокрема й те, що воно могло бути пов’язане із суперечкою щодо паркування.


На вулиці, де знімали серіал, до ліхтарного стовпа була приклеєна листівка, у якій йшлося про те, що паркування навколо парку Макголрик на момент зйомок варто припинити. Крім цього, вона закликала мешканців скаржитися місцевим законодавцям на те, «що зйомка нашого району витісняє вашу родину».
Ще один 65-річний місцевий житель сказав, що за останні шість місяців на вулиці також знімалися передачі CBS TV «Блакитна кров» та «ФБР». «Нас вбивають кінозйомками», – сказав він.

«Деякі сусіди були дуже розлючені тим, що не вистачає місць для парковки. Знімальні групи займають так багато місця і вони навіть не використовують його повністю», – доповнив він.

Деталі трагедії ще уточнюють, вбивцю поки не знайшли, він втік з місця події. У Джонні Пісарро залишилися дружина, дві дочки та син.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus