USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Померла 18-річна волинянка, яка постраждала в аварії з рейсовим автобусом

5 Січня 2023 10:59
Сьогодні померла Дарина Кузьмук, яка постраждала внаслідок трагічної аварії з рейсовим автобусом на автодорозі поблизу села Ярівка.

Про це повідомили у Горохівській міській громаді.

«Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу... Неймовірно важко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті – ховати свою дитину.

Колектив Горохівської міської ради висловлює свої щирі співчуття родині загиблої. Нехай Бог дарує рідним сил та наснаги пережити таку важку втрату.

Вічна пам’ять та вічний спокій душі Дарини...» – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ДТП трапилася 4 грудня близько 18 години на автодорозі поблизу села Ярівка Луцького району. 45-річний водій маршрутного таксі зіткнувся із причепом вантажного автомобіля МАN, що був залишений на проїжджій частині в попутному напрямку без увімкнених аварійних ліхтарів. Травмувалися водій і п’ятеро пасажирів.

Дівчина сиділа на передньому сидінні автобуса, у неї діагностували переломи обох ніг, відкриту черепно-мозкову травму та забій легень. Вона знаходилася у реанімації Горохівської багатопрофільної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
….. Показати IP 5 Січня 2023 15:18
Водій лопух, надіюсь з рук не зійде Їхав за дві години до ДТП, в попутному напрямку, сам чуть не в’їхав в цю вантажівку, якщо авто даже й заглохло, я не повірю що неможна булоб скотитися з дороги на узбіччя, поки воно ще котилося, знак стояв до 7 метрів позаду причіпа засмальцований,(зупинився посигналив, з вантажівки ніхто не виглянув, хотів зробити зауваження) як повертався зі Львову то вже був протертий, але вже було пізно Шкода батьків та родичів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus