USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Померла директорка ковельської бібліотеки, яка понад 30 років очолювала заклад

2 Червня 2022 00:16
У Ковелі на 67-у році життя зупинилося серце директорки КЗ «Публічна бібліотека» Галини Божик.

Про це повідомили на офіційному сайті Ковельської міської ради.

«Не стало прекрасної, високодуховної, інтелігентної людини, щирої українки.

Галина Михайлівна вписала славну сторінку в історію свого міста. Вона віддала бібліотечній справі всі свої вміння, знання і часточку душі. Понад 30 років очолювала колектив закладу. За високий професіоналізм, віддане служіння мистецтву удостоєна звання «Заслужений працівник культури України».

Важко усвідомлювати, що закінчився життєвий шлях цієї мудрої жінки. Вона була великою патріоткою України, рідного Ковеля, для багатьох – прикладом для наслідування, наставником для молоді.

Найважче сьогодні рідним. Сумуємо разом з Вами, розуміємо й розділяємо Ваш біль з приводу тяжкої і непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття.

Вічна та світла пам’ять!» – йдеться у повідомленні від міського голови Ігоря Чайки, міської ради та її виконавчого комітету.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким Галини Божик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Журналіст Показати IP 2 Червня 2022 10:21
Галина Михайлівна була надзвичайно позитивною, щирою, душевною людиною. Ковельська бібліотека, якою вона керувала, стала культурним центром не лише міста, але й району. Сюди охоче йшлди і літні люди, і молодь. А ще мала вона прекрасний голос, знала багато пісень, була справжнім лідером. Сумно і прикро, коли втрачаємо таких людей, як Людмила Михайлівна Божик..Хай волинська буде для неї пухом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus