USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Померла російська зірка фільму «Весна на Зарічній вулиці»

2 Грудня 2020 16:18
86-річна російська акторка Ніна Іванова померла 1 грудня. Причиною смерті зірки стала тривала хвороба. Деталей недуги не уточнюють.

Про смерть Ніни Іванової повідомили на сайті Спілки кінематографістів Росії, повідомляє 24 канал.

Актриса померла 1 грудня 2020 року після хвороби, від якої лікувалась останні роки життя.

«На 87-му році після тривалої хвороби пішла з життя чудова актриса кіно, режисерка Ніна Георгіївна Іванова. Ніна Георгіївна назавжди залишиться в нашій пам’яті інтелігентною, талановитою актрисою, втіленням жіночої краси, сердечності і чарівності», – йдеться в повідомленні.

Прощання з зіркою радянського художнього фільму «Весна на Зарічній вулиці» відбудеться в п’ятницю, 4 грудня, в прощальному залі моргу 59 лікарні в місті Москва.

Що відомо про Ніну Іванову

Свою першу роль в кіно Ніна Іванова отримала у віці десяти років. Вона зіграла у фільмі Віктора Ейсимонта «Жила-була дівчинка». Саме цей фільм поклав початок її акторській кар’єрі. Згодом вона з’явилась у головній ролі в стрічці «Весна на Зарічній вулиці», в якій зіграла Тетяну Сергіївну. Ця робота зробила її знаменитою.

Ніна Іванова грала у фільмах «Киянка», «Любов’ю треба дорожити», «Сіра хвороба», «Ще можна встигнути», «Ти не сирота». Вона спробувала себе в ролі режисерки, знявши кілька сюжетів журналу «Єралаш».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Вакарчук Показати IP 2 Грудня 2020 17:34
Так, Ніна Георгіївна Іванова була дуже цікава та інтелігентна акторка. Вчительку у стрічці "Весна на Зарічній вулиці" вона зіграла чудово. А ось її партнер по цьому фільму, Микола Рибников у кожному фільмі грав своїх героїв, з болем у серці. Так було і у стрічці "Весна на Зарічній вулиці". А чому він грав з болем у серці, а тому що дуже кохав і обожнював свою дружину - Аллу Ларіонову. Коли входив у кадр стрічки та повинен був зіграти закоханого, і перед ним у кадрі з'являлась ця дивовижна та молода Н.Іванова, то М. Рибников представляв, що перед ним стоїть не Н.Іванова, а його дружина А.Ларіонова. Так відбувалось у кожному фільмі, де грав М.Рибников. А, Ніна Іванова випадково стала акторкою. Вона медик за фахом, а режисери Фелікс Миронер і Марлен Хуцієв зі 150 кандидаток на героїню вчительки стрічки "Весна на Зарічній вулиці" вибрали саме її - Н.Г.Іванову.
жаль Показати IP 2 Грудня 2020 18:40
играли люди доброе-светлое, а не тот мрак, что сегодня крутят

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus