USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Померла російська зірка серіалів «Татусеві дочки» та «Москва сльозам не вірить»

9 Серпня 2021 16:38
У Росії померла відома актриса, яка зіграла в серіалах «Москва сльозам не вірить» і «Татусеві дочки». Тетяна Жукова-Кіртбая зіграла понад 100 ролей і продовжувала свою кар’єру аж до своєї смерті.

Зірки «татових дочок» не стало 9 серпня, повідомили в пресслужбі театру «Співдружність акторів Таганки», де російська актриса працювала в останні роки, передає УНІАН.

«З 1966 року Тетяна Іванівна була актрисою театру на Таганці, а в 1992 прийшла працювати в театр «Співдружність акторів Таганки». На рахунку Тетяни Іванівни ролі у понад сорока фільмах. Для колективу «Співдружності акторів Таганки» Тетяна Іванівна була справжньою берегинею професійних традицій і наставником для молодих колег», – йдеться в повідомленні.

Тетяні Жуковій-Кірбая був 81 рік. Причини смерті актриси поки що не повідомляються.

У серіалі «Татусеві дочки» артистка зіграла роль пенсіонерки Жихарєвої, яка жила по сусідству з сім’єю Васнецових. А в «Москва сльозам не вірить» актриса постала в образі працівниці хімчистки. Тетяна Жукова-Кіртбая запам’яталася багатьом як виконавиця ролей жінок старшого віку з непростим характером. У такому амплуа вона також постала в серіалі «Моя прекрасна няня».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus