USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Померла викладачка Лесиного вишу Алла Рогатюк

11 Січня 2023 16:39
На 72-му році життя відійшла у засвіти колишня очільниця факультету іноземної філології ВНУ імені Лесі Українки Алла Євгеніївна Рогатюк.

Про це повідомили на сторінці вишу у Фейсбуці.

Життя Алли Євгеніївни було тісно пов’язане з Лесиним університетом.

1973 року вона закінчила факультет іноземних мов Львівського державного університету. 1977-го розпочала викладацьку діяльність на факультеті іноземних мов Луцького державного педагогічного інституту імені Лесі Українки. 1980 – 1983 рр.. – навчалася в аспірантурі Київського лінгвістичного університету. 1983 року захистила кандидатську дисертацію, 1984-го отримала вчене звання доцента.

З 1984 до 1996 року була деканом факультету іноземних мов Луцького державного педагогічного інституту імені Лесі Українки, згодом – Волинського державного університету імені Лесі Українки.

«У пам’яті колег, друзів, учнів Алла Євгеніївна – сувора, вимоглива, водночас справедлива й поміркована з власним чітко сформованим іміджем професійного та компетентного викладача та очільника факультету. З її відходом минає ціла епоха. Висловлюємо щирі співчуття з приводу тяжкої втрати родині Алли Євгеніївни», – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним померлої. Вічна пам’ять і Царство Небесне!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинянин ,ветеран в Показати IP 11 Січня 2023 17:01
Розумна, високоінтелектуальна ,справедлива й поміркована була людина. Мав за честь з нею працювати. Вічна память.пухом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus