USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Європейська комісія підтримала два грантові проєкти ВНУ імені Лесі Українки

12 Липня 2023 13:07
Європейська Комісія оголосила результати конкурсних наборів для проєктів програми Еразмус+ за напрямком Жана Моне.

Скарбничка грантової діяльності Волинського національного університету імені Лесі Українки поповнилася ще двома трирічними проєктами у галузі європейських студій. Проєкти зосередженні на промоції європейських цінностей та європейського виміру фізичної активності й спорту.

Читати ще: ВНУ імені Лесі Українки розвиває співпрацю з Поморським університетом у Польщі

Серед підтриманих Європейською комісією ініціатив – два Еразмус+ модулі Жана Моне:

Jean Monnet Module EUSport/EU Sport Policy – Модуль Жана Моне «Політика ЄС у сфері спорту», координатор професор Анатолій Цьось.

Jean Monnet Module EUValues/European values in the context of the candidate state policy – Модуль Жана Моне «Європейські цінності в контексті політики держави-кандидата на вступ до ЄС», координатор кандидат економічних наук Марта Сидорук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Три беноклі та мемор Показати IP 12 Липня 2023 17:20
Ректор Анатолій Цьось заперечує у працевлаштуванні бувшому аспіранту ВДУ ім. Лесі Українки, який один із небагатьох перших успішно завершив аспірантуру та здобув наукове звання доктора філософії, досліджуючи професійну підготовку майбутніх офіцерів запасу у ЗВО за стандартами НАТО. З певних причин, які мали місце ще у 2016 році у Лесиному виші, дане питання ктивно вуалюється та приховується. Реальне відношення та позиція деяких керівників ЗФПО та ЗВО імені Лесі Українки щодо руху та стремління України в НАТО так би мовити на тактичному рівні освіти, м'яко кажучи шокує. Виявляється, що у медалі "З Україною в серці" Анатолія Цьося є ще і зворотня сторона...
Aurum Показати IP 12 Липня 2023 21:02
Нова схема "шлях". І справді, кому Erasmus+, а кому меморандум. Відчуйте різницю!
Jean Monnet Показати IP 12 Липня 2023 23:31
Пан Цьось активно поспішає декларувати свої успіхи, але вони не викликають чомусь довіри.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus