USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Поміч від Волині: на Харківщину відправили вікна й двері

27 Лютого 2024 10:41
Волинь продовжує допомагати постраждалим від російського вторгнення регіонам. Зокрема, на запит благодійного фонду «Безпечне небо» днями на Харківщину відправили вікна, двері, фурнітуру до них та буржуйки.

Про це інформує Волинська ОВА.

Це стало можливим завдяки співпраці благодійної організації «Шведський центр допомоги», будівельної компанії «Інвестор», Волинської ОВА з іноземними будівельними підприємствами.

Читати ще: 14 помешкань у Благодатівці – з новим дахом: волиняни допомагають відбудовувати Херсонщину

Керівник БФ «Безпечно небо» розповів, що українські війська вибили росіян з Харківщини більше року тому, але відновлення регіону триває. Окрім того, ворог продовжує хаотично обстрілювати цивільну інфраструктуру, тому місцеві жителі вдячні волинянам за чергову допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus