USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Помічниками Дем’яненка у «Волині» будуть Мороз і Баль?

6 Січня 2012 09:35
Тренер Анатолій Дем'яненко, який в найближчі дні офіційно повинен очолити «Волинь», практично сформував штаб своїх помічників.

Про це пише Чемпіон.

Асистувати 52-річному фахівцеві будуть Віктор Мороз, який працював з ним в «Насафі», і тренер-селекціонер Орест Баль, що в минулому році займав аналогічну посаду у вінницькій «Ниві». Тренером воротарів залишається Павло Блажаєв.

Доля ще одного тренера, який працював з Кварцяним, - Вадима Лазоренка - досі залишається неясною. У наставника ще півроку буде діяти контракт з луцьким клубом, і він має намір відпрацювати його до кінця.

Також стало відомо, що наставником молодіжної команди призначений 63-річний Анатолій Пісковець, який раніше тренував жіночу збірну Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Anonymous Показати IP 8 Січня 2012 23:45
ну это вообщ жесть такого дибилизма я ещё не видел .... молодёжку тренеровать нужно по нормальному а не по бабски ....а селекционера в основной состав взяли какого то прихвостя с тернопольской нивы .... ужассс...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus