USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Дем’яненко узгодив контракт із «Волинню»

4 Січня 2012 16:19
Екс-наставник київського «Динамо» Анатолій Дем’яненко прийшов на зміну Віталію Кварцяному.

Про це пише Sport.ua.

Як стало відомо виданню, колишній наставник київського «Динамо» і узбецького «Насафа» Анатолій Дем’яненко узгодив умови контракту з луцькою «Волинню» і цього вікенду буде офіційно представлений місцевій публіці.

Нагадаємо, що наприкінці 2011 року керівництво «Волині» попрощалося з Віталієм Кварцяним. Нині ж луцький клуб отримав хороші фінансові вливання, і керівництво поставило завдання знайти спеціаліста, який зумів би реалізувати високі завдання «Волині».

У 2011 році Дем’яненко привів «Насаф» до перемоги в фіналу Кубка АФК (аналог Ліги Європи в Азії) і після цього в Україні стали активно обговорювати можливість повернення динамівця на Батьківщину.

«Волинь» уже впродовж двох тижнів веде перемовини з Дем’яненком, але не все в цьому питанні залежало від тренера. Теперішній клуб 52-річного фахівця «Насаф» вимагав від лучан грошову компенсацію, і, вочевидь, це питання вирішили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Igor_vt Показати IP 4 Січня 2012 16:31
Ера динамівських тренерів на заході України не нова. Дуже класний в на межі 70-х - 80-х років був результат роботи київського дуету Матвієнко-Трошкін у Ровно. Ровенский Авангард тоді виграв бронзу 2-ї ліги СРСР, це стало початком подальшого вдалого розвитку команди. Київський тренер який не боїться поїхати працювати в провінцію може там розкритися і заробити ім`я. Прикладів повно - той же Дем`яненко, Максимов, Шаран...
Братан Показати IP 4 Січня 2012 16:54
70-80-ті це добре...а де Ровно зараз??
волиняка Показати IP 4 Січня 2012 17:00
курчат по осені рахують
МиколаЙЧИК Показати IP 4 Січня 2012 18:00
Підтримую "Волиняка", не персони роблять футбол, а команда робить результат.Думаю, що кожен вболівальник нашої команди сприйме Демяненка у Волині, тільки тоді, коли він буде віддаватись команді як Віталій Володимирович.
333 до МиколаЙЧИК Показати IP 4 Січня 2012 19:53
Хто віддавася команді? Який Віталій Володимирович? Якщо б він дійсно так віддавався то не дозволив би Столяру здавати ігри, особливо "Дніпру" та запоріжському "Металургу".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus