USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку екс-помічниця Григоренка фотографувала бюлетень у кабінці для голосування

31 Березня 2019 13:57
У Луцьку на дільниці №071055, яка розташована в Коледжі технологій, бізнесу та права СНУ ім. Лесі Українки, помічниця заступника голови партії «Солідарність» у Волинській області Сергія Григоренка Анна Ореховська фотографувала бюлетень з позначкою у кабінці для голосування.

Про це повідомляє Суспільне UA: Волинь у Facebook.

«Я фотографувала для себе, бо вибори для мене – важлива подія. Але фотографія не збереглася, місця на телефоні не було, поліцейські перевірили факту порушення немає», - сказала у коментарі Суспільному лучанка.

Голова ДВК Валентина Свіжак каже, що порушень не фіксували. «Ми побачили спалах у кабіні для голосування, зробили зауваження, далі правоохоронці перевірили телефон – порушення немає, фото не було. Вона нам сказала, що спалах випадково спрацював», - розповіла голова ДВК Валентина Свіжак.

Акт про порушення склав спостерігач Олег Ткачук.

В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Анна Ореховська повідомила, що акт склали лише щодо наміру зробити фотофіксацію і жодного порушення в цьому не було.

«В акті йдеться лише про намір. Сам же акт – без підпису, мені невідомо, чи його взагалі прийняли. Насправді я не мала на меті щось для когось фотографувати. Мені зробили зауваження, конфлікт вичерпано і порушення не було», – зазначила Анна Ореховська.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Сергій Григоренко, Ореховська була його помічницею, коли він був заступником Луцького міського голови, зараз він жодного стосунку до неї не має.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Миколай Показати IP 31 Березня 2019 14:10
Проголосував вже на трьох дільницях. Все спокійно, організовано, порушень не бачу.
Нерозумію Показати IP 31 Березня 2019 14:14
Тайна голосування в кабінці була зроблена для тих хто не хоче казати за кого він проголосував з будь-яких причин. Якщо ж людина не скриває свої вподобання, то і кабінка тут ні до чого. Єдине чому не можна фотографувати бюлетні може бути можливість викрити потім маніпуляції з голосами. Так заборона фотографування іде на благо чи навпаки перекреслює всю так наспівану демократію? І потім хтось хоче ще казати про чесні вибори?
Пі..ц Показати IP 31 Березня 2019 14:24
Просто дура
Лучанин до Пі..ц Показати IP 31 Березня 2019 16:37
Або баба, що є синонімом
Виборець Показати IP 31 Березня 2019 15:03
А , то є той самозваний експерт ! Ну то шо ви хочете, яка хата - такий тин ... . Така помічниця - то ціла немічниця. Вона , видно,так в усьому помагає. А разом багато нароблять ! Ну, не з того місця в жінки руки виросли ... А голова в них одна спільна на двох - результат прогнозований !
Іван Показати IP 31 Березня 2019 15:04
В нього ще і помічниця є?Нащо?Роботяга...
Коза Показати IP 1 Квітня 2019 14:03
Тобто? Селфі в кабінці робити не можна? :)
Для Показати IP 1 Квітня 2019 14:21
З метою недопущення фальсифікацій при підрахунку голосів, на дільницях не повинно бути олівців,ручок,інших пишучих засобів. Все робити тільки на комп'ютерах і ноутбуках. Для цього ретельно обшукати членів комісій. Пропускати їх через металошукачі. Наявність олівці чи ручок розцінювати як намір за допомогою написів на бюлетені робити їх не дійсними.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus