USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Шахраї і злодії, – соцмережі про «перемогу» волинського БПП на виборах

31 Грудня 2018 14:15
Після виборів до об’єднаних територіальних громад на Волині 23 грудня, керівники місцевої БПП «Солідарність» заявили про масову підтримку виборцями.

Проте, нагадаємо, у Старій Вижівці після перемоги кандидатів від БПП «Солідарність» з’явився плакат зі звинуваченням в підкупі населення і написом «Ганьба». На останніх виборах до ОТГ неодноразово заявляли про підкуп виборців кандидатами від провладної партії. Зокрема кандидата в депутати Війницької ОТГ від БПП «Солідарність» Юрія Пилипюка звинуватили в тому, що чоловік передавав грошові кошти місцевим жителям, після чого ті йшли на виборчу дільницю.

У Фейсбуці мешканці Волині висміяли гучні заяви місцевих очільників БПП, інформує Під прицілом.

Богдана Пташника здивувало те, що цю статтю запустили на рекламу, та поцікавився чи на це виділили кошти з новоствореного фонду Петра Порошенка. Нагадаємо, що чинний Президент та його команда витрачають шалені кошти для безглуздого піару своїх «результатів», які можна було б використати на лікарні чи школи.
«Мирка і Григоренко скоро вам і пороху кірдик. Я особисто не можу виживати на пенсію 1662 грн. 35 років стажу. І так більшість пенсіонерів. Х...вам, а не мій голос, холуї продажні», – написала Віра Ромаш.
Катерина Москалюк: «Самі визнають, що в обласній адміністрації добре попрацювали.Звичайно, після такої роботи можуть і домогтися, що показники будуть на їхню користь.Ті кандидати,які йшли,як самовисуванці стали раптом під крилом БПП,то , звичайно,так можна перемагати,шахраї і злодії користуються бюджетними грошима.СТИДОБИЩЕ!!!».

Nik Diditskyi: «Але брехуни! Давайте проведемо голосування через інтернет! Відкрито! Та ви в дупі будете! Там де ви і є».

Петро Сардачук: «Адмінресурс чистий! Голова ОДА (виконавча влада) зібрав (вдома в себе чи на дачі) 90 відсотків голів ОТГ, сільських рад(виборні) . І вони добровільно поїхали донамісника царя на Волині,і тут БПП...неажидано виграє якійсь там вибори. Це підготовка до березня(кнутом і пряником) . Халопи їдуть – цар наказав!».
Віктор Лукянчук порівняв теперішню команду Солідарністі з командою Віктора Януковича, які, за його словами, «точнісінько так вихвалялися».
«Помагають сволочі знущатись з народу Вальцману Шоколадному. Всі хто пішов у БПП – непотріб який підтримує всю політику потроха яка ведеться для винищення українського народу. Але нема нічого дивного у 1932-33 році в Кагановича та Косіора теж були такі поплічники», – написав користувач Діма Єфімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 31 Грудня 2018 18:49
це репетиція виборів презервента
Буцьман Показати IP 31 Грудня 2018 22:55
Перевірив сторінки - боти з історією сторінки не більше піврічної давності) Аж смішно робиться) Люди ж не настільки тупі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus