USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помилка Ющенка не стала уроком для Порошенка. ОНОВЛЕНО

13 Листопада 2016 12:07
Президент України Петро Порошенко добровільно став жертвою манупулятивних технологів родини Кучми-Пунчука, заздалегідь поставивши на перемогу Гілларі Клінтон у президентських виборах у США.

Таку точку зору висловив народний депутат II та III скликань Олександр Єльяшкевич, - пише видання "День".

Олександр Єльяшкевич зазначив, що, якщо б Порошенко сам не хотів бути об'єктом подібних маніпуляцій, то на такі речі він ніколи б не погодився.

"Петро Порошенко, так само як і його попередники, добровільно став черговою жертвою маніпулятивних технологій "сім'ї Кучми—Пінчука". Саме ці маніпулятивні технології примусили Порошенка зробити ставку у виборчій президентській кампанії в США на кандидата Гілларі Клінтон. І в умовах, коли вона програла, це не може не відбитись на ставленні до України. Адже США є нашим головним стратегічним партнером в дуже суворий і скрутний час, коли в країні триває війна внаслідок агресії РФ", - повідомив Єльяшкевич.



КУЧМУ ПОКАРАЮТЬ ЗА ЛЮБОВ ДО КЛІНТОН

Родина Кучми і Пунчука, які активно спонсорували фонд Клінтон, тепер можуть поплатитись за таку відверту симпатію до Гілларі і не виключено, що новий президент США Дональд Трамп не захоче з ними співпрацювати.

Так вважає народний депутат II та III скликань Олександр Єльяшкевич та зазначає, що екс-президент Леонід Кучма вже почав шукати виходи на Трампа.

"Незалежно від результатів виборів в США, сім'я Кучми була приречена на негативні наслідки. Але так як вони робили ставку на одного кандидата і при цьому для її підтримки використовували досить сумнівні методи для боротьби з іншим кандидатом, то й сам Дональд Трамп і його команда пам'ятають поведінку цієї родини і тих, хто їм допомагав у брудному процесі втручання у виборчу кампанію чужої країни", - повідомив Єльяшкевич

ПОМИЛКА ЮЩЕНКА НЕ СТАЛА УРОКОМ ДЛЯ ПОРОШЕНКА

Порошенко повторив помилку, якої припустився за часів свого президентства Віктор Ющенко, - пише з цього приводу для видання "День" аналітик Інституту світової політики Микола Бєлєсков і додав, що діалог Києва з новим президентом США необхідно починати терміново.

На думку аналітика, ставка офіційного Києва лише на одного із кандидатів у президенти США стала провальним зовнішньополітичним кроком України, причому аналогічний провал відбувся за часів президентства Віктора Ющенка, проте він не став уроком для Порошенка.

"Те, що офіційний Київ дійсно зробив ставку на конкретного кандидата на виборах в США і ця ставка виявилась помилковою, говорить про поразку в зовнішній політиці. Подібна ситуація вже відбулася в 2008-му році, коли Віктор Ющенко відверто симпатизував Джону Мак Кейну, а виграв на виборах Барак Обама", - повідомив Бєлєсков.

ТРАМП ПРИНЦИПОВО НЕ ЗАХОТІВ ЗУСТРІЧАТИСЯ З ПОРОШЕНКОМ

Команда переможця виборів президента США Дональда Трампа принципово відмовилась від зустрічі з українським президентом на тлі скандалу з Полом Манафортом

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив колишній Голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж.

"Після того, як ми почали дії проти Манафорта, який був радником всіх наших президентів і політиків... Бо ж тільки про Януковича говорили... Він усіх був радником. Це людина, яка заробляє гроші. А ми тут сказали, що він "ворог", давайте його у НАБУ і т.д." - розповів Маломуж.

Він стверджує, що команда Трампа скасувала зустріч з Порошенком у Нью-Йорку саме у зв'язку з цими подіями.

"Тому що дуже негативна реакція на дії керівництва України. Принципово команда Трампа відмовилась від цієї зустрічі", - пояснив Маломуж.

Він стверджує, що зустріч Порошенка з Трампом навіть у лютому практично неможлива. Нагадаємо, 22 вересня президент України Петро Порошенко заявив, що не зустрівся з кандидатом в президенти США від республіканців Дональдом Трампом через неспівпадіння графіків.

ГІЛЛАРІ КЛІНТОН ЗВИНУВАТИЛА У СВОЇЙ ПОРАЗЦІ ДИРЕКТОРА ФБР

Гілларі Клінтон учора, 12 листопада, звинуватила у своїй поразці на президентських виборах директора ФБР Джеймса Комі. Про це вона заявила під час телефонної конференції з інвесторами своєї передвиборної кампанії, - повідомляєє Reuters з посиланням на два джерела.

Зі слів Клінтон, "поворотним моментом" став лист Комі, надісланий Конгресу про те, що ФБР відновлює розслідування проти неї через електронне листування під час перебування її екс-держсекретарем.



Через тиждень Комі заявив, що Клінтон не повинна бути притягнута до кримінальної відповідальності через листування, однак збиток кандидату від Демократичної партії був вже нанесений.

Клінтон зазначила, що команді Дональда Трампа вдалося використати ці заяви ФБР, щоб "напасти" на неї.

28 жовтня Джеймся Комі повідомив, що відомство відновило розслідування справи, пов'язаної з використанням Клінтон під час перебування її держсекретарем особистої поштової сервера для робочого листування. За його словами, це пов'язано з виявленням нових електронних листів.

Клінтон засудила рішення глави ФБР повідомити публіці про відновлення розслідування історії з електронними листами, не встановивши, чи є нові докази у справі проти неї значимими. Це рішення вона назвала дивним.

Подібна активність ФБР напередодні виборів викликала гнів і серед інших демократів. Глава фракції демократів у сенаті Гаррі Рід звинуватив керівника ФБР Джеймса Комі в порушенні закону і зажадав опублікувати дані про зв'язки кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа з Кремлем.

"ВІН БУДЕ ХОРОШИМ ПРЕЗИДЕНТОМ". ІДЕОЛОГ BREXIT ЗУСТРІВСЯ З ТРАМПОМ

Лідер партії незалежності Сполученого Королівства Найджел Фарадж, який активно просував ідею Brexit у Британії, зустрівся з Дональдом Трампом у Нью-Йорку заради переговорів. Прес-секретар Трампа повідомила, що ці перемовини були дуже продуктивними, повідомляє ТСН з посиланням на Російську службу ВВС. Сам Фарадж у своєму Twitter написав: "Я впевнений, він буде хорошим президентом".

Він також додав, що Трампу сподобалася ідея поставити в Овальному кабінеті Білого дому бюст прем'єра Британії Вінстона Черчилля.

Напередодні ідеолог Brexit нагадав у інтерв'ю американського телеканалу Fox News, що через грубе висловлювання нинішнього прем'єра Терези Мей про Трампа, відтепер "доведеться ці відносини виправляти". Він також додав, що Трамп — англофіл.

"І слава Богу, що настає кінець терміну американського президента, який не терпіти не може Британії", — заявив Найджел Фарадж.

Цікаво, що офіційний Лондон заявляв, що ідеолог Brexit жодної ролі між відносинами уряду Британії та нової адміністрації США не відіграє.

Раніше новообраний президент Дональд Трамп особисто подзвонив Терезі Мей і запросив її терміново навідатися до США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Так Показати IP 13 Листопада 2016 12:56
Якщо дослухатись до вітчизняних аналітиків та політологів, то помилка полягає в тому, що Україна є. Якби не було, то все було б нормально. Ось тільки на чому б заробляли українські аналітики і політологи???
на привелий Показати IP 13 Листопада 2016 13:00
жаль в нас кожний президент вважає що він най-най... і тому не вчиться ні на чужих ні .тим більше на своіх помилках.! А "деякий" -то взагалі і ніде не вчився!
Василь Показати IP 13 Листопада 2016 14:46
Помилка є лише одна для всіх і при тому глобальна - не вчать справжньої історії та не роблять з неї висновків, а лише перекручують так як це їм (комусь) потрібно на даний час. За майбутнє взагалі ніхто навіть не задумується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus