USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Понад 14 тисяч резервістів тероборони призовуть на місяць для навчань

24 Лютого 2022 07:00
Найближчим часом на навчання на 30 діб буде призвано 14 200 резервістів територіальної оборони в окремих районах і областях.

Про це сказав командувач Сил територіальної оборони Збройних сил України Юрій Галушкін, повідомляє Офіс президента.

На селекторній нараді з питань запровадження надзвичайного стану в Україні Галушкін також відзначив, що надалі не виключено проведення зборів у всіх бригадах і батальйонах. Проведення перших навчальних зборів територіальної оборони заплановано у Маріуполі, Сєверодонецьку і Краматорську.

Читати ще: В Україні запроваджують надзвичайний стан. Що він передбачає

Галушкін також звернувся до керівників обласних державних адміністрацій із проханням про сприяння та підтримку сил територіальної оборони під час організації та проведення таких навчань.

Учасники наради докладно обговорили плани дій у різних ситуаціях, організацію роботи медичних закладів, дії військово-цивільних адміністрацій Луганської та Донецької областей, місцевої влади Маріуполя, охорону якого буде посилено.

Як повідомляли, в Україні віковий поріг для бійців тероборони можуть підвищити до 70 років. У багатьох частинах територіальної оборони набрали вже понад 75% складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus