USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Понад 2 млрд грн: Волинська митниця заявила про рекордні відрахування до держбюджету

31 Грудня 2021 13:39
У грудні 2021 року Волинська митниця зібрала платежів на суму понад 2 млрд грн. Це є абсолютним рекордом за весь час діяльності митниці.

Про це повідомив начальник Волинської митниці Артем Гузь, пише Обозреватель.

«Впровадження автоматизованого контролю, електронних сервісів, ефективна співпраця з нашими польськими колегами, кадрове перезавантаження митниці, а також заходи із запобігання контрабанді дали рекордний результат, – відзначив Артем Гузь. – Показник 2 млрд грн колектив Волинської митниці зміг досягти за відносно короткий грудень, в якому було лише 22 банківських дні. Порівняно з груднем 2019-го, коли інфраструктура Волинської митниці ДФС теж охоплювала усю територію області, адміністровані митницею місячні платежі збільшились на 323%».

Читати ще: Справа Бурдейного: куди поділася чорна каса Волинської митниці

Начальник Волинської митниці також відзначив відчутну протидію з боку напівкримінальних структур, які раніше контролювали контрабандні потоки на українському кордоні.

«На виконання доручення Президента триває рішуче закриття контрабандних потоків і зростання відрахувань Волинської митниці до державного бюджету. Це не могло не викликати роздратовану реакцію сумнівних ділків. Це було очікувано. Саме в цьому контексті я сприймаю появу «чорних» публікацій, спрямованих на дискредитацію колективу Волинської митниці та її керівництва», – заявив Артем Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Проста арифметика Показати IP 31 Грудня 2021 13:57
Кожного місяця по 2 млрд. грн. до бюджету і кожного місяця додатково по багажнику баксів у легковому авто для себе !
К.лучанин Показати IP 31 Грудня 2021 14:05
А скільки вкрали? Ця сума повинна бути в доларах! Саакашвілі називав 37млрд.доларів по Україні і я йому вірю бо він давав обгрунтування. На потоках сидять інші розставлені люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus