USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад 85 тисяч волинян залишилися без скрапленого газу

29 Липня 2015 17:26
Спеціалізовані аукціони з продажу скрапленого газу для потреб населення не відбуваються уже 4 місяці поспіль, відтак, понад 85 тисяч волинян залишаються без скрапленого газу, інформує прес-служба «Волиньгазу».

Останній спеціалізований аукціон відбувся 25 березня 2015 року. ПАТ «Волиньгаз» закупило тоді 168 тон енергоносія і повністю реалізувало його для споживачів упродовж квітня-травня, здебільшого,серед мешканців сіл негазифікованих районів.

«В області зростає соціальна напруга, але ще більша проблема полягає у тому, що люди змушені самостійно вирішувати питання забезпечення скрапленим газом своїх господарств. Споживачі їдуть заправляти балони на автозаправки, а це може призвести до нещасних випадків. Ми готові відновити постачання скрапленого газу у будь-який момент, аби тільки провели аукціон», – розповів Голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

У 2014 році на обліку ПАТ «Волиньгаз» перебувало 85,6 тисячі газобалонних установок на території Волинської області. За період 2014 року підприємство реалізувало 1,3 тисячі тон скрапленого газу для потреб населення. За станом на сьогодні Волинський обласний газонаповнюючий пункт перебуває у скрутному фінансовому стані через повну зупинку виробництва, відтак, він близький до повного закриття.

Зазначимо, що, відповідно до постанови КМУ від 16.04.2014 р №570 «Про реорганізацію та проведення біржових аукціонів з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу» та затвердженого нею відповідного Порядку, скраплений газ, придбаний підприємствами на спеціалізованих аукціонах, реалізовується виключно населенню для забезпечення комунально-побутових потреб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Липня 2015 18:07
Чергове здобуття. Що ще сказати?
Бен Неладен Показати IP 29 Липня 2015 22:19
Приватні акціонери добре пристосувались в цій баандитській державі.Депутати з євреями керують облгазом,обленерго та низкою інших стратегічних галузей.Палестинський козак Максим Бланк довів до дефолту Укрзалізницю.Новий голова Закарпатської облдержадміністрації Гена Мейшер також обіцяє розправитися з Шлепперами.Все в них під контролем.А ви гої працюйте на них.І на виборах чергових правильно проголосуйте.Вальцмани,Бакаї,Гройсмани і увесь хозарський каганат навчить вас жити по новому.Зохенвей гішментохес.
Бен Неладен Показати IP 29 Липня 2015 23:24
Модератору і адміну на замітку.Слово єврей російське.Українською буде жид.Рабська толерантність тут зайва.Відкрийте твори класиків.Хоч Т.Г.Шевченка.Якщо Вас напрягають коментарі українською мовою - пишіть мовою окупанта.Обходьте гострі теми.Про метеликів пишіть.Захоплюйтесь природою,прекрасними жінками,пташиним співом...Тоді з СБУ проблем не буде і спати будете спокійно.Журналісти бувають різними.Кісельов також на службі.Удачі Вам камради !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus