USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Понад місяць вважали зниклим безвісти: на війні загинув волинянин Андрій Миронюк

10 Листопада 2023 15:52
Рожищенська громада знову в жалобі. Офіційно підтвердили загибель захисника України Андрія Валерійовича Миронюка 1985 року народження із села Дмитрівка, якого з 9 жовтня вважали зниклим безвісти в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

Про це повідомили в Рожищенській місьій раді.

Завтра, 11 листопада, Герой на щиті повертається на малу батьківщину.

О 12:00 біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбудеться громадська панахида за загиблими Андрієм Миронюком.

Чин відспівування Героя – у храмі Архістратига Михаїла в Рожищі.

Після молитви траурний кортеж вирушить до рідного дому загиблого в селі Дмитрівка на вулиці Центральній, 11. А далі – до місця останнього спочинку на кладовищі села Топільне.

Жалоба за загиблим Героєм триватиме з 10 до 12 листопада включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus