USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад тисячу дітей взяли участь у спортивному фестивалі на Волині

18 Червня 2015 18:20
Понад тисячу дітей зі всієї області, а саме 1235 чоловік, взяло участь у двох етапах восьмого обласного фестивалю «Спорт для всіх – у кожному дворі» серед клубів за місцем проживання в рамках Всеукраїнських масових заходів «Спорт для всіх в парках і скверах». Другий етап відбувся вчора, 17 червня, у Володимирі-Волинському, – інформує прес-служба Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Між собою змагалися 7 найсильніших команд міських центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцька, Володимира-Волинського, Ковеля, Нововолинська, Володимир-Волинського району, та села Овадно, які вибороли перемогу у міських, районних, селищних та сільських фестивалях. Усі команди мали можливість продемонструвати свою чудову фізичну підготовку та спортивні вміння в естафетах «Веселі старти», змаганнях з дартсу, перетягування линви, конкурсі малюнку на спортивну тематику та вікторині на олімпійську тематику. До участі допускались учасники 2001 року народження та молодші.

Звання переможця отримала команда Оваднівського сільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», друге місце посіла команда №2 Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», замкнула трійку призерів команда Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У змаганнях «Веселі старти»: І місце – Володимир-Волинський № 1, ІІ місце – Володимир-Волинський № 2, ІІІ місце – Нововолинськ;

«Дарст»: серед хлопців І місце – Кінащук Валентин з Нововолинська, ІІ місце – Мудрик Данило з Луцька, ІІІ місце – Тітус Артур з Нововолинська , серед дівчат – І місце – Карпюк Софія з села Овадно, ІІ місце – Свідерська Ольга з Володимира-Волинського №2, ІІІ місце – Косьміна Дарина з Луцька;

«Перетягування линви»: І місце – село Овадно, ІІ місце – Луцьк, ІІІ місце – Володимир-Волинський район;

«Спортивна вікторина»: І –ІІІ місце між собою розділили команди з Луцька, села Овадно та Володимир-Волинського району.

Переможців та призерів фестивалю нагородили призами, грамотами, дипломами, медалями від організаторів та спонсорів змагань.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus