USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Попереду має бути безпековий блок, – Констанкевич про «формулу Штанмаєра»

3 Жовтня 2019 12:32
Ми сьогодні сподівалися побачити президента у Верховній Раді, аби обговорити вчорашню заяву, з приводу тих подій, що відбуваються. На жаль, той формат, який був запропонований, не вдовольнив ні парламентарів, ні суспільство.

Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявила народний депутат Ірина Констанкевич, коментуючи так звану «формулу Штанмаєра», яка була підписана у Мінську.

«Маю надію, що заява парламентських груп і фракцій про те, що має бути комунікація Президента щодо таких важливих заяв зовсім в іншому форматі є потрібною і президент нас почує», – каже нардеп.

Ірина Констанкевич переконана, що та дорога, на яку ступив президент, позначена капканами і гра, яка нав’язана нам, є сценарієм Росії, адже не розуміти, що попереду глухий кут, це жити в якомусь світі ілюзій або свідомо ставати на цю небезпечну стежку.

«Наша депутатська група «За майбутнє» вважає, що попереду мав би бути безпековий блок, а другою частиною мав бути політичний аспект. На жаль, ми забуємо уроки минулого про те, як непросто ми здобували свою суверенність і незалежність та як легко її можна втратити. І з цього приводу я хотіла б навести цитату українського класика Миколи Хвильового: «Отож, чи є розуміння куди йдемо і усвідомлена відповідальність за результат?» – заявила Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus