USD 40.80 41.15
  • USD 40.80 41.15
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.22 10.40

Попереду важкі випробування, будуть втрати ​– міністр звернувся до ЗСУ

22 Лютого 2022 12:43
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Кремль зробив іще один крок до відродження СРСР, проте єдине, що відділяє його від України – народ та армія.

Про це йдеться у зверненні глави Міноборони до військовослужбовців 22 лютого.

Резніков наголосив, що своїм рішення визнати «ЛДНР» Росія фактично дала змогу світовій спільноті побачити те, що українці знали вже 8 років.

«Завдяки вашій мужності, самовідданості і професіоналізму було зламано плани ворога, який усі ці роки вів підлу війну, ховаючись за жінками і дітьми. ​Обстрілював школи і житлові будинки. Викрадав і катував. Брехав і залякував. Грабував і нищив нашу землю. Вчора він показав своє справжнє обличчя. ​ Обличчя злочинця, який хоче тримати у заручниках вільний світ. Який усвідомлює свій злочин і намагається пов’язати усіх навколо себе круговою порукою. Бо боїться. Адже за злочином неодмінно прийде покарання», – зазначив Резніков.

Міністр додав, що відтепер Європа усвідомила справжню ціну уникання чесних відповідей.

​«Кремль зробив черговий крок до відродження Радянського Союзу. З новим Варшавським пактом і новою Берлінською стіною. ​Єдине, що відділяє від цього – Україна і українська армія», – заявив він.

Резніков пояснив, що для України наразі нічого не змінилося, ЗСУ продовжують боронити державу: «Тепер ми побачимо поряд справжніх друзів, яких стане більше. Тепер не зможуть сховатися ті «друзі», які не один рік вмовляли нас капітулювати». ​

Глава МО попередив, що попереду важкі випробування і втрати.

«Але нас неодмінно чекає перемога. Бо ми на своїй землі і за нами правда. Українську армію підтримує наш народ. Віра людей – це ознака, що ми усе робимо правильно.​ Зараз усі зусилля військово-політичного керівництва держави і командування ЗСУ спрямовані на зміцнення оборони. Зокрема, на максимальне залучення допомоги партнерів, частину з якої ми вже отримали. Багато хто на емоціях підштовхуватиме до хаотичних рішень. Ми цього не допустимо. Наша сила – у єдності і впевненості. З холодною головою», – відповів Резніков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 22 Лютого 2022 12:54
Да то все Бідон нагнітає. Розходимся на шашлички і на майскіє...
Аут до Анонім Показати IP 22 Лютого 2022 14:31
Так хто ж все таки на війні наживався і наживається сьогодні?
БУХой АЛкаш Показати IP 22 Лютого 2022 13:05
1.5 % військового збору за 8 років пішли на благо! Дякую зсу за турботу!
ботоксШМЯК до БУХой АЛкаш Показати IP 22 Лютого 2022 14:08
Не переживай так. Ці 1,5% стануть гробом для тисяч ванюшєк, і для самої паРашії. Не було б ЗСУ, танки паРашії вже б давно з України полдігон зробили. Так що ці 1,5% зіграли свою роль, а ти можеш давитися жовчю і далі.
Олег до БУХой АЛкаш Показати IP 22 Лютого 2022 14:34
Це ж Україна, братан!
ленін нейросифіліс до БУХой АЛкаш Показати IP 22 Лютого 2022 14:48
Що ти хотіло сказати?
Анонім Показати IP 22 Лютого 2022 17:28
Почався відлік кінця єб@нутого фюрера

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus