USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Попросили показати квиток: в Італії біженець влаштував різанину в автобусі

12 Вересня 2021 09:25
В італійському місті Ріміні в суботу виходець із Сомалі напав із ножем на п'ятьох людей, зокрема на дитину.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на TGCOM24.

Зазначається, що інцидент стався в автобусі №11, коли дві контролерки попросили у чоловіка показати квиток на проїзд. Іноземець у відповідь витягнув ніж і поранив обох жінок.

Після цього зловмисник почав погрожувати водієві, наказуючи йому відкрити двері. Так нападникові вдалося вийти з автобуса і втекти. Переховуючись від правоохоронців, сомалієць намагався викрасти автомобіль і погрожував водію.

До затримання чоловік завдав ножових поранень ще трьом людям, зокрема жінці і п'ятирічній дитині. Останню він поранив в область горла.
Відомо, що контролерки, які першими постраждали від рук нападника, отримали легкі травми, про стан інших потерпілих інформації немає.

Через понад годину після скоєння злочину підозрюваного затримали біля залізничних колій. Мотиви злочину наразі невідомі, але про теракт, за словами карабінерів, не йдеться.

Заарештований раніше перебував на обліку в установі Червоного Хреста і, за словами свідків, виявляв жорстокість і агресивність. Слідчі також не виключають, що іноземець перебував під впливом наркотиків.

Сомалієць прибув до Європи на кілька років і побував в інших країнах до прибуття в Італію. Кілька місяців тому він подав заяву про надання йому статусу біженця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Че Показати IP 12 Вересня 2021 09:35
Європейська толерастність не знає меж.
В . Показати IP 12 Вересня 2021 11:54
И как долго вы их будете терпеть.прилетел.пришел.приплыл.на корабль на самолёт и обратно на родину поверьте так будет дишевле
Малюска Показати IP 12 Вересня 2021 12:03
Привезіть ще в Україну тисячі *освічених, миролюбних* афганців, і буде те ж саме.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus