USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У скло автобуса Буковель-Луцьк влучив шматок криги, - диспетчер

6 Грудня 2017 18:23
У лобове скло автобусу, що рухався з Буковелю до Луцька, влучив шматок криги, а замінити пошкоджене скло змогли лише після прибуття на кінцеву зупинку.

Нагадаємо, 6 грудня у соцмережах лучанка, яка придбала у Львові квиток на автобус рейсом Буковель-Луцьк, повідомила про те, що на її очах водій заклеював скетчем розбите лобове скло. Жінка відмовилася їхати цим автобусом та обміняла квиток, а водій все ж вирушив до Луцька, попри пошкоджене лобове скло.

«Чи має право АС випускати в дорогу автобус у такому стані??? А потім не дай Бог новини про підвищену аварійність!!! Водію, звичайно, бажаю щасливої дороги. І зі всією повагою до перевізника, але будьте добрі, дбайте про здоров'я власне і Ваших пасажирів», - йшлося у дописі.

Як повідомила у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини диспетчер перевізника, дорогою із Буковелю до Львова у лобове скло автобуса влучив шматок криги, що впав з фури, яка їхала попереду. Водій вантажівки не зупинився. Своєю чергою, водій автобуса, не маючи змоги не місці замінити скло, поїхав у напрямку Львова, а звідти – у Луцьк. Наразі, зі слів диспетчера, скло в автобусі замінили. Прикрий випадок, мовляв, трапився не з вини перевізника чи водія, а так склалися обставини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 6 Грудня 2017 18:49
це ще добре що скло триплекс. було б гартоване - повністю посипалось би. отоді було б дійсно весело
тоже анонім... до Анонім Показати IP 6 Грудня 2017 20:40
...а то треба шифруватись!Ти дурне назви мені хоч одну марку автобусів де лобове скло не триплекс!Слова розумні десь почуло та не знаєш що вони означають. Сиди вже краще і помовч, розумахо.
Анонім до тоже анонім... Показати IP 6 Грудня 2017 21:55
може ти вумнік розкажеш, з чого зроблений триплекс ? ти , смороде, ще в ду"і сиділо. як я за кермом їздив
Скакун Показати IP 6 Грудня 2017 21:14
"а так склалися обставини" що брешуть про "невинність"! Хай з розбігу вдариться головою об стовбп але ніхто не повірить що у Львові не було можливості замінити скло. Скло не тільки бите але через нього ще обмежений огляд що ПДР заборонено. Люди в дорозі отримали дискомфорт що не відповідає якості надання послуги з перевезення за що мають отримати компенсацію. Водій, Перевізник, Автостанція система з присмаком корупції. «Чи має право АС випускати в дорогу автобус у такому стані???" питання без відповіді?
Обставини? Показати IP 6 Грудня 2017 21:45
Стаття 121. Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами. (КУпАП) Керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності, передбачені частиною першою цієї статті, або технічний стан і обладнання якого не відповідають вимогам стандартів, правил дорожнього руху і технічної експлуатації, - тягне за собою накладення штрафу в розмірі сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus