USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Попри карантин у Луцьку швидко «виростає» житло преміумкласу. Фото

28 Серпня 2020 09:00
Два будинки зводять у комфортному районі, де школи, садочки, кафе, лікарня, а також великий торгово-розважальний центр розташовані на відстані 5-10 хвилин прогулянки пішки.

Про це повідомляє Конкурент.

Поряд з домом – парк з річкою та ландшафтною водоймою, бігові доріжки, зона барбекю, місце вигулу тварин, пірси для ловлі риби, спортивний та дитячий майданчики.

Наразі в одному будинку завершено монолітні роботи, покладено апаратну штукатурку, проведено стяжку підлоги, облаштовано системи димовидалення та вентилізації.
Окрім цього, фахівці вже проводять туди електричні мережі, водопостачання та каналізацію. Тим часом, поряд активно «виростає» другий будинок. До слова, від початку всього будівництва минуло лише дев’ять місяців (але упродовж трьох місяців робити не відбувалися взагалі через карантин).
І поки він «росте», у першому розпочали монтаж вентильованого фасаду. Будівлю утеплюють мінеральною ватою товщиною 10 сантиментрів (та 15 сантиметрів у місцях, де ймовірність замерзання вища), яку покривають спеціальною мембраною з подвійною дією.
Взимку вона не пропускає холоду та не випускає тепла з помешкання, а влітку – підтримує комфортну температуру в кімнатах.
Потім на мембрану кріпитимуть керамогранітні плити розміром 120*60 сантиметрів.
Директор ТзОВ «Казкова оселя» Андрій Худоба зазначає, що керамограніт – найбільш надійний та хороший матеріал для фасаду. Він не вигорає, не втрачає кольору, не боїться ані холоду, ані спеки. Термін його експлуатації складає 200 років.
Зі слів забудовника, у більшості випадків житлові комплекси зводять з цегли або газоблоків. Часто, для здешевлення та пришвидшення використовують пінопласт та мокрий фасад:

«Поверх пінопласту проводиться стяжка, її фарбують та все. Нажаль, такий фасад – недовговічний. Під дією вітру, сонця, морозу він може банально посипатися».

Разом із цим у ЖК «Оселя парк» використовують вищезгадану мінеральну вату, яка у п’ять разів дорожча за традиційний пінопласт

«Якщо розглядати все в комплексі (мінеральна вата+мембрана+керамогранітні плити), то це й естетичність, й довговічність, й енергоефективність. Щоправда, це затратно для забудовника. Проте добре для покупця. Якщо потім квартиру захочуть продати, вона залишиться в ціні, бо буде енергоефективною, а сам будинок так само виглядатиме дуже естетично», – зауважив Андрій Худоба.
До слова, в «Оселі парк» можна придбати квартиру скориставшись вигідними умовами розтермінування: від 24 до 36 місяців. Також передбачено знижки при 100-відсотковій оплаті.

Детальніше про житловий комплекс можна почитати тут: https://oselyapark.com/.

Телефонуйте:

+38 099 309 1515

+38 097 309 1515

+38 093 309 1515
Матеріал опубліковано на правах реклами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Andrij Показати IP 28 Серпня 2020 10:42
А цена за квадратный метр?
А до Andrij Показати IP 28 Серпня 2020 14:00
НЕ ПОЛІНУЙСЯ Й ПОДЗВОНИ !
222 Показати IP 28 Серпня 2020 11:46
25.000
Знаємо Показати IP 28 Серпня 2020 14:11
Потім жильці наштроблять в утеплених стінах отворів під кондиціонери, і вся дорога енергоефективна система утеплення піде по бороді.
хехъ Показати IP 29 Серпня 2020 05:37
купиш житло і ще років п 'ятдесят будеш чути стуки молотків у стінах... А потім ще стільки ж))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus