USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку перевірять якість опалення і водопостачання у будинках

12 Вересня 2019 08:15
У Луцьку позапланово обстежать житлові будинки задля надання якісних послуг із централізованого опалення та гарячого водопостачання, відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

Отож, житлово-комунальні підприємства № 2, № 3, № 7, № 11, ЛК ЖЕК № 8 ЖБК, товариство «М.Ж.К.», ОСББ, ЖБК перевірятимуть будинки, які перебувають на їхньому обслуговуванні. У разі потреби залучатимуть до проведення обстеження фахівців та посадових осіб виконавчих органів міської ради.

Результатами обстеження підприємства мають поділитися із департаментом житлово-комунального господарства до 25 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Споживач Показати IP 12 Вересня 2019 09:27
Просте запитання.Як це можна перевірити???Уточніть.Підвали-це загальна властість власників квартир(Закон).Як ви туди потрапите?І що там збираєтесь перевіряти?Опелення.Яке в вересні.Про що взагалі йдеться.Якісні послуги-це які???Цікаво прочитати про результати.А те що вже мають бути вузли обліку води і теплової енергії (Закон),то це так,пусте...
Лучанка Показати IP 12 Вересня 2019 10:25
Соборності 3 нехай перевірять Дубар в квартирі вже 2гій рік!!! Голова осбб нічого не робить для вирішення проблеми! тільки дописує зайві квадратні метри і зайві пункти у платіжках! Чому міська рада нічого не робить?!
ігор луцький до Лучанка Показати IP 12 Вересня 2019 12:23
А при чому тут міськрада?Організовуйте збори жильців і призначайте нову голову осбб,якщо ця не влаштовує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus