USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Попри обіцянки, вулиці Луцька, які не будуть ремонтувати

7 Серпня 2014 10:48
Цьогоріч не будуть ремонтувати тротуари на проспектах Відродження, Волі та вулиці Конякіна, та інших. Хоча вони є у переліку, затвердженому сесією міської ради, щодо капітального ремонту.

Головне пояснення - у зв’язку зі складною фінансово-економічною ситуацією в Україні, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Згідно з повідомленням департаменту житлово-комунального господарства міської ради, зараз триває ремонт проїжджої частини проспекту Соборності. Сьогодні розпочалися підготовчі роботи на вулиці Чернишевського.

Також відбувається капітальний ремонт тротуару по проспекту Перемоги та прибудинкової територій на вулиці Шота Руставелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Справедливий Показати IP 7 Серпня 2014 11:02
А для чого так розставляти акценти? "Попри обіцянки"... А ви знаєте, що в Україні війна, і про те, що кошти, які передбачалися на розвиток інфраструктури, зараз віддаються на потреби армії. Знаєте. Але гучними заголовками підбурюєте людей.
Дмитро до Справедливий Показати IP 7 Серпня 2014 13:07
особливо 500 тис. на памятник бандері ...
Аня Показати IP 7 Серпня 2014 11:20
На вулицві Станіславського, біля "Тростянецьких ковбас"-це олігарх,власник цих ковбас,побив дорогу так, що машини вже скоро будуть ховати-сяце всього-на-всьогго 100 метрів, а зробити нема кому.Багатії старик,невже на той світ забере,думаю ні
my_gift Показати IP 7 Серпня 2014 12:53
ОК. Я все розумію. Але давайте освітлення ввечері на вищеперерахованих вулицях, щоб можна було побачити ті вибоїни і якось їх обійти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus