USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Порадів і пішов далі працювати за 4,5 тисячі», – волинському медику вручили подяку від Олени Зеленської

27 Травня 2020 21:41
Лікар ортопед-травматолог Віталій Денисюк Іваничівської ЦРЛ отримав лист з подякою від першої леді України Олени Зеленської. У фейсбуці медик написав іронічну публікацію, інформує БУГ.

«Досить змішані почуття переповнюють, друзі! Хочеться багато написати, але це мало що змінить в ході сьогоденних подій. Той момент, коли ти вирішуєш чи реанімувати здоровий глузд в своїй свідомості, як вчили тести на Крок-3 за стандартною схемою: А-абсурд, В-Вітя, С – система. Пандемія. Маска. Чисті руки. Працюєш, об’єктивно, голіруч. Ти лікар, який практично живе на роботі і ти захворів на COVID-19 – клас. Самоізоляція. Одужання. Далі в роботу. В адміністрації лікарні тебе переконують, що ти захворів НЕ на роботі – абсурд», – пише на своїй сторінці в фейсбуці лікар.

Розповідає, що 26 травня вручили «подяку» від Олени Зеленської.

«Порадів і пішов далі жити на 4,5к. Занавіс. Не існує такого емоджі, який би передав мої емоції. Навіщо це все? ПС: паспорт для порівняння», – іронізує Віталій Денисюк.
У коментарях до посту розгорілася дискусія. Більшість користувачів підтримали іронію лікаря щодо листа-подяки дружини президента України Володимира Зеленського.

Гусь Надія: «Ну це, як 300%....Ні в чому собі не відмовляй».

Iryna Kolesnikova: «Нє, ну тобі ще пощастило: в Дніпрі лікарів, які захворіли на ковід, просто звільняють».

Alla Chekurova: «Віталій, від добра добра не шукають! Ми робимо свою справу! За нами- істина! Підтримую тебе: не мовчи! Колись,- у 2012 році, коли у місті Харкові я побачила свою пенсію у 1тис грн, то вирішила, що це не справедливо! А працюю дільничним терапевтом з 1983 року... Вирішила написати у ВОЗ та у ООН, як мені мої пацієнти порадили...А написала так: «Допоможіть з реформуванням системи охор. здор! На відміну від нашого МОЗу, у ВОЗі читають звернення! І щож сталося? У тому ж 2012 році, у день медичного працівника, на телешоу , ВОЗ та ООН подарували Україні 500тис доларів на автоматизацію охорони здор.! Уявляєш? Тому, не мовчи! Читай свої права на сайті МОЗу і йди до керівництва з доказовими приказами МОЗ! Хто стукає, тому відкривають! А медична спільнота тебе підтримає!».

Dmytro Bilokonskyi: «Скажу тобі чесно, я також заразився на роботі і мені не потрібно було сильно переконувати свою адміністрацію, що я заразився саме там. Але в таких ситуаціях вилазять всі недоліки системи і гниди керівництва на місці. Мені повезло, чого і тобі бажаю!».

Liubomyr Matiashok: «Адміністрація в типографії роздрукувала папірці, на швидку руку написала, сама підписала і з гордо піднятою головою вручила. Головне, що одужав !!! А все інше».

Vitalii Denysiuk Liubomyr Matiashok: «Я не знаю як це було. Але виглядає, як плювок в обличчя».

Yevhenii Ozhho: «Так, як фахівець з управління персоналом, зі спеціалізацією на мотивації до праці, також маю змішані почуття. Визнання є важливою складовою, але її зазвичай застосовують після задоволення базових потреб – безпеки і матеріальних. А так – це підстава. Шкода таких керівників, що взяли на себе відповідальність , а не спроможні зрозуміти і сприяти покращенню».

На що Віталій відповів: «Дякую! На разі питання визнання, мабуть, останнє, що нас турбувало в цей період. Складна ситуація в світі – розуміємо. Питання в безглуздій «подяці» та в ставленні керівництва до своїх колег. Як можна дорожити організацією, яка не дорожить тобою?».

Олександр Азаров: «Мучилась, старалась, писала. Я на минулому тижні подібний манускрипт знайшов в конверті в поштовому ящику. Думав щось цікаве, виявились свідки єгові, якась наталя вирішила звернутись саме до мене і запросити на спільний мітинг. Думаю тут шось теж з мережевого маркетингу».

Serafima Spektor: «Особисто з Вами не знайома, але також двоякі відчуття. Тримайтеся. Головне то здоров’я».

Руслана Кошман: «Хіба вони продукти купляють собі і дітям за дякую? Хіба машину заправляють дяками? Хіба на відпочинку їздять за дякую? Хіба заробітну плату ставлять в кармани у вигляді подяк?

Чому так важко їм зрозуміти що медики теж люди, і теж потрібно за щось нормально жити а не виживати!!! Коли вони вже будуть достойно оцінювати працю медиків».

Наталья Мельничук: «Виглядає як знущання. Хіба так перша леді повинна дякувати ?! Оце рівень ! Ганьба і сором».

Тетяна Бендус: «Як на мене, листівка, лист написані власноруч несуть тепло і мають більшу цінність».

Zoya Melnik: «Просто така форма подяки, очевидно, взята з зарубіжного досвіду, наприклад, з тієї ж Італії, де лікар, маючи достойну зарплату, адекватно сприймає і таку подяку, і оплески, і арії в честь його праці. Маючи каторжну працю і смішну зарплату у нашій країні, такі подяки сприймаються інакше...».

Ілля Володимирович Гриценко: «А уже спробував заплатили запискою в магазині ? По якому курсу рахують?)) Бо я все ніяк не можу свої «дякую » обміняти на щось суттєве».

Natasha Dobrovolska: «Саме головне що ви одужали! Тримайтесь! А владі має бути соромно за такий папірець з робочого блокноту пані Зеленської! Ганьба!»

Галина Яшан: «Пропоную відправити назад Подяку за подяку, на такому самому форматі, з повідомленням про отримання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 28 Травня 2020 04:55
Пропоную пану Віталію зняти відео, як він намагається розрахуватися цією подякою в магазині. Або ще варіант - оголосити аукціон з продажу цієї подяки. Тоді дізнаємося реальну ціну вдячності.
Порада Показати IP 28 Травня 2020 06:36
Хай привітає неї сьогодні з днем брюнетки, яка розумна як блондинка!
Бульба Показати IP 28 Травня 2020 08:22
Та що Ви ниєте??? Бач що лікарі захотілі??? Підвищення зарплати?? Позвільняти їх за таке нахабство!! Нічого не роблять і яка від них користь!!!???
Бульба Показати IP 28 Травня 2020 09:58
Забув додати!!! Влада реально турбується про суддів, прокурорів, і ще сотні тисяч чиновників яким потрібно завершити ремонти в своїх Італійських і Іспанських вілах!!! То що тепер їх кинути на призволяще Щоб вони в бідності жили в Україні без устриць і хамону??? Бо бачиш ті лікарі вимагають лишні пару тисяч!!! Я так думаю- не жили нормально, то і немає чого розпочинати!! Обійдуться!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus