USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Поранений волинський військовий отримав відзнаку від Зеленського

1 Липня 2023 12:15
Військовий з Волині Олександр Лозинський, який зараз перебуває на лікуванні в Рожищенській лікарні, отримав медаль «За військову службу Україні» вiд iменi Президента України Володимира Зеленського.

Про це інформують у Другому відділі Луцького РТЦК та СП.

«Вiйськовi Другого вiддiлу Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відвідали у Рожищенськiй багатопрофiльнiй лiкарнi пораненого військовослужбовця Лозинського Олександра Сергійовича та вiд iменi Президента України за особисту мужність і відвагу, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання бойових завдань, вручили державну нагороду – медаль «За військову службу Україні».

Командир подякував захиснику України за героїчну службу, стiйкiсть та захист країни від загарбників. Також висловлюємо подяку усiм медичним працівникам усiх рiвнiв за їхню плiдну працю та кожне врятоване життя наших воїнів», – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, 28 червня Президент України Володимир Зеленський передав орден «Золота Зірка» сімʼї загиблого Героя з Волині Олександра Лукʼяновича, який удостоєний цього звання посмертно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus