USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Поремонтована» квітами дорога не «витримала» й 10 хвилин. ФОТО

19 Квітня 2013 18:18
Із проблемою жахливого стану доріг вирішили боротися у своєрідний спосіб: висаджуючи квіти у ями на проїжджій частині. Та один з луцьких водіїв не «оцінив» цієї ініціативи і відразу ж переїхав квітку.

Акція «Квітами по ямах у асфальті» стартувала на перехресті вулиць Шевченка та Івана Франка 19 квітня.

За словами одного з організаторів - голови Луцької міської організації ВГО «Молодий народний рух» Дмитра Дахновського, таким чином активісти намагаються вказати дорожникам на «промахи» у роботі.

«Вже піднімалося це питання в багатьох міських радах, обласних радах, щоб відремонтувати дороги. За деякий час ніякого зрушення не було. Роботи починаються, але в невеликих обсягах», - зауважив активіст.

Тож, акція, кажуть, спрямована на висвітлення проблеми великої кількості ям на дорогах та тротуарах міста після зими. «Ми вирішили самотужки, власноруч, якось прикрасити ті ями, щоб навіть і водіям було приємно: нібито асфальт, але росте квітка», - додав Дмитро Дахновський.

За його словами, вулицю Шевченка вибрали, тому що її часто використовують як об'їзну, а стан дороги – поганий. Нагадаємо, наразі ремонтують вулицю Винниченка, тож рух транспорту дорогою перекривали.

«Хотілося б, щоб всі дороги і вулички, де лежить асфальтове покриття, були відремонтовані», - переконаний хлопець.

Окрім того, він зазначив, що про акцію поінформували і міську владу. «Я заніс повідомлення в приймальну в міськраду. Нічого мені не сказали. Сказали лише добре, дякую але допомоги ніякої не пропонували. Але й не забороняли», - підсумував активіст.

Тож, приступивши до роботи, молодим рухівцям вдалося «ліквідувати» приблизно півдесятка ям. Хлопці садили в них квіти, навіть не зважаючи на рух транспорту. Деякі водії об'їжджали своїми автомобілями імпровізовані клумби, а от один із автомобілістів на маршрутному таксі в’їхав якраз посередині «полатаної» квітами ями. І хоч активісти відразу ж «реанімували» клумбу, та доля решти до кінця сьогоднішнього дня – під знаком запитання.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Це неправильно Показати IP 19 Квітня 2013 19:01
Ідіотизм. Добре що хоть не замощували тваринами...
вар'яти Показати IP 19 Квітня 2013 19:42
Нагадує могилки.
123 Показати IP 19 Квітня 2013 23:14
мабуть я не розумію чогось в цьому житті
мирек Показати IP 20 Квітня 2013 15:24
лучше гвоздями соткой или более
лучанин Показати IP 21 Квітня 2013 13:14
"Тож, приступивши до роботи, молодим рухівцям вдалося «ліквідувати» приблизно півдесятка ям." - Як звучитиь півдесятка!!!! Тож смішно 5 ям засипали і з 10 фоток зробили про це. Брєд!!!
Александр Показати IP 21 Квітня 2013 17:14
только ли у комсомольцев "проблемы"? Достойный ответ "руха".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus