USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.72 9.88

Порятунок від спеки: юні лучани обирають міський водограй. Фото

5 Липня 2022 21:03
30 червня у Луцьку зафіксували температурний рекорд: +33 градуси. І хоч останніми днями природа наче трохи вгамувалася, все ж вихід на вулицю опівдні нагадує маленький подвиг.

Це той час, коли радієш найменшому подиху вітерця, а водяні завіси на вулицях збирають біля себе людей.

Як врятуватися від неймовірної спеки, коли палюче сонце, здається, дістає всюди, а повітря наче застигло? Варіантів є багато. І вони залежать від настрою, способу та стилю життя людини, а ще – від її віку.
Хтось прогулюється прохолодними алеями парку, а хтось навпаки – обирає активну «втечу» від спеки: на велосипеді з вітерцем. Хтось засмагає на міському пляжі, купається у Стиру, а хтось виходить на традиційну пробіжку, якій навіть температурні рекорди не стають на заваді.
Але найкраще дітям! Вони не надто переймаються враженнями перехожих, а тому щиро радіють сонечку та водяній прохолоді міських водограїв. Ось тому й перетворилася площа на Театральному майдані міста на справжню оазу з веселим сміхом та щирими емоціями.

Яскраві моменти веселощів біля фонтанів та інших способів порятунку лучан від спеки – у підбірці світлин від Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ДУРМАНЕНКО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 6 Липня 2022 00:37
Які Аполони засмагають , може повістку потрібно було вручити . І по засмагає , і заодно окопи по риє .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus