USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Така різна, але така мальовнича: краса луцької осені. Фото

17 Жовтня 2021 18:08
На вулицях ця пора видається скромною і непримітною. Золото листя тьмяне, наче оздоба антикварних речей. І в цьому її тиха краса. Зовсім інакша осінь у міських парках. Тут вона – повновладна чарівниця.

Луцька осінь така – дуже різна на вигляд, але однаково ошатна і гарна.

Серед міста здається, ніби й нема ознак цієї пори. Лишень зрідка виблисне жмут золотого листя, або ж нагадають про себе осінні квіти. Дерева, вбрані у примітні яскраві кольори, ховаються у дворах – за будинками їх не одразу і помітиш. Та й червоно-золоті барви на вулицях приглушеного відтінку.
Читати ще: Нічне кладовище в центрі Луцька: історія під нашими ногами. Фоторепортаж

А вже в міських парках осінь демонструє свою майстерність розфарбовувати зелень на повну – не шкодуючи барв. Яких лишень поєднань жовтого та червоного не побачиш – годі навіть назвати їх усі.
Шкода, що ця краса на деревах до першого серйозного подиху вітру з дощем. Від нього листя вкриває землю – перетворює її на килим. Або ж стає букетом у чиїхось руках.
Ще виразніший вигляд осінь має серед водойм. Кольори стають контрастнішими і видається, наче мить краси вдалося спіймати у чарівному дзеркалі…
Інформаційне агентство Волинські Новини запрошує вас помилуватися луцькою осінню та переконатися, що кожна пора року – неповторна і має свою особливу красу!

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучани Показати IP 17 Жовтня 2021 19:27
Чудові фото ! А тепер зверніть увагу на заголовне фото ! Чи в когось ще підніметься рука забудувати заплаву Стира, крім Козюри із компанією таких як він ? Цініть люди те, чим щедро нагородила Луцьк природа !
17 Показати IP 17 Жовтня 2021 21:05
Підніметься і не одна рука.
Аріна Показати IP 17 Жовтня 2021 22:09
Дуже-дуже гарні та атмосферні фото. Респект фотографу!
Дідо Показати IP 18 Жовтня 2021 04:56
Вдалий набір

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus