USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порошенко, оточення якого торгувало оборонкою, заявив, що РФ готується до повномасштабної війни

26 Лютого 2019 13:56
Президент України Петро Порошенко, оточення якого розкрадало оборонку і торгувало з країною-агресором, заявив, що Росія готується до повномасштабної війни в Україні.

Нагадаємо, стало відомо, що син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі.

Тепер глава держави вважає, що Росія націлена не тільки на Україну, а «її гібридна війна має на меті кардинально змінити політичний ландшафт усієї Європи».

Про це він заявив у вівторок, 26 лютого, виступаючи на відкритті оперативно-стратегічного збору з керівним складом Збройних Сил України. Про це повідомляє «Страна» з посиланням на канал 112 Україна.

«Загроза повномасштабної війни – не декларація. Вона цілком реальна, особливо в світлі нинішніх військових приготувань противника. Приготування ведуться поблизу кордону України, в Смоленській, Воронезькій, Білгородській, Ростовській областях та на території окупованого Криму», – сказав Петро Порошенко.

Президент перерахував, де саме, за його інформацією, базуються збройні сили РФ. За словами Порошенка, мова про військово-повітряні сили, флоти, і про ракетні частини.

«На Західному стратегічному напрямку ворог продовжує формувати Об’єднане стратегічне командування» Захід «в складі двох загальновійськових армій, танкової армії, армійського корпусу, армії військово-повітряних сил і ППО... На Південно-західному стратегічному напрямку Восьма загальновійськова армія здійснює безпосереднє управління двома армійськими корпусами РФ, розгорнутими на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей... В Криму РФ створила потужне об’єднання, яке включає наземний, повітряний і морський компоненти, загальною чисельністю понад 30 тисяч військових. Формуються і розгортаються ракетні частини, оснащені «Іскандерами», – заявив Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Просто Показати IP 26 Лютого 2019 14:02
П%%дуй канфєтами торгувати. Задрав вже цею мовою. Більш немає про що молоти тільки Росія Росія Росія агресор. Самі убл%дки економіку розвиваєте Росії. Ти політикою займайся і економіку своєї держави розвивай, а не пизд%%и мільярдами гроші в населення через канал, який придумали ціною людського життя. Пора чемодани пакувати тобі, і всій вашій БПП нечисті. Ше "косічку" забирай з собою. Ч*о!
Реаліст Показати IP 26 Лютого 2019 14:19
Пеця, ти стрілки не переводь. Як тільки в країні якийсь скандал, ти відразу дістаєш з шафи нафталіном просмерділого Турчинова, і разом з ним починаєш *віщувати*, лякаючи народ *бабаєм*- Росією. Досить, в твої казки ніхто вже не вірить. Хіба сам витвориш якусь провокацію.
К.лучанин Показати IP 26 Лютого 2019 14:24
«Загроза повномасштабної війни – не декларація. Вона цілком реальна, особливо в світлі нинішніх військових приготувань противника. Приготування ведуться поблизу кордону України, в Смоленській, Воронезькій, Білгородській, Ростовській областях та на території окупованого Криму», – сказав Петро Порошенко.«Загроза повномасштабної війни – не декларація. Вона цілком реальна, особливо в світлі нинішніх військових приготувань противника. Приготування ведуться поблизу кордону України, в Смоленській, Воронезькій, Білгородській, Ростовській областях та на території окупованого Криму», – сказав Петро Порошенко.---- Для чого Пороху пускати в хід оці страшилки. Хоче показати який він стратег? Якщо навіть і є загроза , то це треба без цього пафосу , без "шуму та пилу" нарощувати обороноздатність країни та міць армії, а не "кричати" про повномасштабну війну. Чому Північна Корея знайшла порозуміння із США і вже не говорить і не лякає світ ядерною зброєю? Значить можна домовлятись! Так і Петя нещодавно заявляв про "холодний мир" із Росією, але толком мало що робить.
Дядько Показати IP 26 Лютого 2019 14:25
…і знову п’яний грамофон пустив зашкарублу пластинку: «Сидіть тихо, бо Путін нападе!»
=5 Показати IP 26 Лютого 2019 14:26
Ще одна муля перед виборами,з серіі "кандидатів багато- президент один,бо тільки Порошенко захистить краіну..."
Просто до =5 Показати IP 26 Лютого 2019 15:27
кацапам спирт закушувати якраз буде чим - конхфетами, але поки цукор їх доб'є пройдуть десятки років.
Навуходоносор Показати IP 26 Лютого 2019 15:11
Так він і нафіг потрібен ерефії, вся демагогія для того, щоб після виборів заявити, що це особисто його заслуга в тому, що війна не відбулася.
Євробидло Показати IP 26 Лютого 2019 15:22
цікаво, це справжні коментарі зверху - чи агенти Кремля?
Просто до Євробидло Показати IP 26 Лютого 2019 15:54
сам Путін В.В. особисто коментує!
Влодек Показати IP 26 Лютого 2019 15:45
Ура за те Термос дали. P.S. Пардон Томос.
а того Показати IP 26 Лютого 2019 16:12
А чого РФ до війни готується ТАК ДОВГО, аж 5 років?? А чого дехто обіцяв продати продати бізнес як тільки стане президентом і не продав?
Реаліст Євробидлу Показати IP 26 Лютого 2019 16:48
Подивись на мій нік. Подивись на свій. Все сказано. Я в цій країні бидлом бути не хочу. Тому і кажу правду.
лучанин Показати IP 26 Лютого 2019 18:07
Навіть, якщо і Росія готується до повномасштабної війни в Україні, що, треба розкрадати Україну ?!
Я Показати IP 26 Лютого 2019 18:31
закусывать надо!
конфет Показати IP 27 Лютого 2019 09:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus