USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Порошенко піарився на комплексах ППО, але Україна їх не купувала й не задіювала у війні, – Бондарчук

30 Квітня 2022 10:52
Екскерівник держкомпанії «Укрспецекспорт», кадровий офіцер СБУ, колишній нардеп-нашоукраїнець від Волині Сергій Бондарчук вже не вперше звинувачує п’ятого президента України Петра Порошенка, за каденції якого Росія розпочала війну з Україною, у піарі на чужих заслугах.

Днями він опублікував на своїй сторінці у Facebook допис про те, що свого часу Петро Порошенко хизувався власним внеском у розвиток протиповітряної оборони Києва.

Він підкреслив, що вивчення модернізації комплексів ППО почалися ще у 2007 році за президентства Віктора Ющенка й вони відтоді потребували сервісу, ремонту і модернізації.

Читати ще: Порошенко цинічно блокував розробку ракетного комплексу «Нептун», яким потопили крейсер «Москва», – екскерівник «Укрспецекспорту»

«Хочу звернути увагу на комплекс С-125. З одного боку він нібито старий, але після модернізації і в умілих руках дуже надійний та ефективний. Настільки надійний та ефективний, що його презентували по багато разів як Турчинов у 2017 році, так і Порошенко знову, але вже у 2018-му. Хоча першу модернізацію пройшов у 2010-му, а потім у 2015 році», – зауважив Сергій Бондарчук.

Читати ще: Донецький аеропорт був би наш і без таких жертв, якби Україна задіяла «Стугни». Екскерівник «Укрспецекспорту» про сумнівні дії Порошенка

Однак за президентства Порошенка, коли в Україні вже тривала війна, ці комплекси не були придбані для потреб сил оборони.

«Чому? А це вже питання до компетентних органів», – підсумував екскерівник «Укрспецекспорту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Петро Показати IP 30 Квітня 2022 12:48
Бо це "пірзідєнт міру" і "воювати" він мав карамєльками і бисквітна м новозбудованих фабрик.. Мабуть вже забулось, як росли одноімннні крамнички на всіх зупинках і кутках в 2014 - 2016 роках. Укрпошта стала філіалом прожаж карамєлєк, а не поштових марок
Просто до Петро Показати IP 1 Травня 2022 07:11
Шоколадним хоть в очі насси,їм всерівно.
Порошенка Показати IP 1 Травня 2022 08:35
>за каденції якого Росія розпочала війну з Україною Точно? Каденція Порошенка почалась 7 червня, нагадайте, коли там русачки в крим прийшли? А на донбасі цирк почався?
Анонім Показати IP 1 Травня 2022 13:54
Спитайте в гугля за бондарчука
Андрій Показати IP 18 Серпня 2022 16:36
10 червня 2010 Бондарчук був звільнений з посади директора «Укрспецекспорту» і через місяць оформив банківський вклад на 12 млн доларів.[3] У листопаді 2014 Бондарчук договір розірвав і вніс 10 млн доларів на депозитний рахунок матері у філії «Місто Банк». Від 19 липня 2014 розслідується справа за фактом вчинення службовими особами «Укрспецекспорту» шляхом зловживання своїм службовим становищем розтрати державних коштів в особливо великих розмірах – перерахування у період з січня 2005 року по липень 2008 року з рахунків ДК «Укрспецекспорт» на користь закритого акціонерного товариства «Аеропартнер» 7,6 млн доларів та 69 000 євро за консультаційні та агентські послуги, яких у дійсності надано не було, а також за фактом легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. У грудні 2014 гроші на рахунку матері Бондарчука були заарештовані як такі, що могли мати злочинне походження. Але у серпні 2019 мати підозрюваного померла і за заповітом має єдину спадкоємницю на все майно, в тому числі на арештований депозитний вклад. Тому спадкоємниця звернулася про скасування арешту, оскільки сама не є підозрюваною і не має відношення до кримінальної справи. Слідчий суддя відзначив слушність доводів, що сума арештованих 10 млн доларів значно перевищує суму інкримінованої шкоди. Зважаючи на тривалий час перебування під арештом і розслідування справи понад 5 років, за який не доведено злочинне походження коштів, вбачається безпідставне обмеження права власності на володіння, користування та розпорядження майном, а тому суд вирішив клопотання задовольнити..[3]
Ігор Показати IP 12 Жовтня 2022 12:43
Це яким д**ілом потрібно бути, щоб стверджувати, що війна розпочалась за каденції Пороха...А може вона розпочалась за кілька місяців раніше до виборів президента?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus