USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко планує припинити вогонь на Сході протягом тижня

8 Червня 2014 20:46
На Сході України протягом тижня вогонь має бути припинений. Про це під час засідання тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану з наведення миру і спокою на Сході у Києві заявив новообраний президент України Петро Порошенко, - пише ТСН.

"Ми повинні на цьому тижні припинити вогонь. Для мене кожен день, коли вмирають люди, кожен день, коли Україна платить таку високу ціну, є неприйнятним.

Тому, по-перше, треба відновити роботу державного кордону України, для того, щоб гарантувати безпеку кожного громадянина України, який мешкає на Донбасі, незалежно від того, які політичні симпатії він має", - сказав Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Дончанин Показати IP 8 Червня 2014 21:01
"Ми повинні на цьому тижні припинити вогонь. Для мене кожен день, коли вмирають люди, кожен день, коли Україна платить таку високу ціну, є неприйнятним." ну и дай команду НЕМЕДЛЕННО прекратить огонь хотя бы по гражданскому населению. Ты же главнокомандующий ВСУ. Ну а по поводу "треба відновити роботу державного кордону України, для того, щоб гарантувати безпеку кожного громадянина України, який мешкає на Донбасі" - об этом мы и сами можем позаботиться. Только не мешай нам. А как мы можем вести с тобой переговоры, если ты по нам стреляешь?
Лучанин до Дончанин Показати IP 8 Червня 2014 21:31
щезни!
Андрій76 до Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 10:35
ДНР-це Непризнана Дебільна Резервація і я надіюсь,що Порошенко за тиждень її ліквідує від бандюків,казаків та іншої нечисті,щоб звичайні люди змогли нарешті зажити в спокої... P.S.-Да вот еще что,на заметку всей проПарашинской"нечисти"которая пасеться на нашем волынском сайте: можете"лайкать"меня в минуса сколько угодно,но скоро ваши дебильные ДНР и ЛНР пропадут как"страшный сон"о котором через несколько лет даже никто и не вспомнит,так как даже ваш "царьок" Хуютин отказался от вас официально.Специально пишу это для вас на"великом и вонючем",чтобы вы не утруждали себя переводом...
3333 Показати IP 8 Червня 2014 21:54
Ты лучанин или шакал???
Лучанин до 3333 Показати IP 8 Червня 2014 23:05
Я українець - на відміну від тебе, гнида путінська!
Дончанин до Лучанин Показати IP 8 Червня 2014 23:24
12 миллионов Украинцев отдало свои жизни за годы ВОВ борясь с фашизмом. Не спорю, что в это количество входят и те, кого просто сожгли в Освенцимах и Бухенвальдах. Однако в любом случае даже просто память о них не позволяет Украинцам относить к своим соотечественникам как тех, кто заживо сжигает людей, так и тех, кто расстреливает женщин и детей, как в первом, так и во втором случае виновных только по той причине, что у них иное видение мира.
Українець до Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 00:02
Як мене ця кончена путінська гниль задрала, хто таку мерзость родив.
луганск до Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 06:06
Подписываюсь, земляк!
Корінний лучанин до Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 13:43
РЕПЛІКА. 12 мільйонів - цифра умовна, оскільки точно не порахована і не буде ніколи точною цифрою. Вона може бути більшою! А про який перший і другий "случай" мова йде? Що за домисли та довільне трактуваня на свій кшталк певних історичних моментів? Ось у вождя світового пролетаріату Леніна( мені думається , що він Ваш до сих пір) - абсолютно точно було "иное видение мира". Настільки "иное", що до сих пір відчуваєм його діяння! " Донецко-Криворожская Республика при Ленине едва не состоялась". Згадайте це "иное видение мира". Про світову революцію- "мечту" Ленина, про зростання класової боротьби, про Гулаги, про репресії своїх співітчизників, про розстріли невинних людей! Це що, теж називається "иное видение мира"! Змініть своє бачення світу, не дивіться на все через російсько-путінські окуляри, там все в тумані(ЕЖИКИ В ТУМАНЕ)!!!
))) до 3333 Показати IP 9 Червня 2014 00:42
обычный кретин.
777 до ))) Показати IP 9 Червня 2014 00:46
Тролі повиповзали на ніч, ніби нечисть на Івана Купала
Тата Показати IP 9 Червня 2014 12:07
Хай Порошенко припиняє цю братовбивчу війну.Бо гинуть усі.Ще ніхто в історії світу не перемагав свій народ.Лише мир зробить нашу державу сильною і незалежною.А якщо будемо далі воювати добємо свою економіку і втратимо схід України(як вже втратили Крим).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus