USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко прийшов у ДБР, але там не знають навіщо

24 Липня 2019 17:22
Експрезидент Петро Порошенко прийшов у Державне бюро розслідувань, але там не знають, з якою метою.

«Порошенко справді прийшов у ДБР. Він нині перебуває тут, хоча ми поки що не знаємо, з якою метою. Допит запланований на завтра. Деталі повідомимо згодом», — повідомила Громадському прессекретарка Анжеліка Іванова.

Згодом директор ДБР Роман Труба у своєму Telegram-каналі повідомив, що колишній президент Петро Порошенко приходив у Державне бюро розслідувань з проханням у зв’язку з довгостроковою відпусткою провести його допит сьогодні, 24 липня, а не 25 липня, як це було визначено слідчим.

«Я поважаю своїх слідчих – їхній час та професіоналізм. На кожного слідчого у нас більше 35 проваджень. Я не буду втручатися в хід досудового розслідування та вказувати, коли кого допитувати», — написав Труба.

«Я поважаю час свідків: ми з порозумінням поставилися до завантаженості експрезидента під час виборчої кампанії. Я сподіваюся, що так саме з повагою він поставиться до роботи наших слідчих та прийде завтра на допит», — додав він.

Труба також наголосив, що адвокати мали можливість зв’язатися зі слідчим та з ним напряму узгодити перенесення дати допиту.

«Для цього не потрібно приходити до Директора ДБР», — додав він.

Раніше повідомлялось, що Державне бюро розслідувань повторно викликало Порошенка на допит у якості свідка на 25 липня.

Порошенка викликали до ДБР як свідка у кримінальному провадженні щодо можливого ухилення від сплати податків, відмивання злочинних доходів під час купівлі-продажу заводу «Кузня на Рибальському» (№ 62019000000000713).

Наразі ДБР розслідує 11 справ проти Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
патріот Показати IP 24 Липня 2019 18:06
Це просто жах! І ця людина керувала країною і ще хотіла? Да він себе взагалі царем вважає... Ну і хто тут клоун?! Капець...
Навуходоносор Показати IP 24 Липня 2019 18:55
Делу - труба, если таким ведомством руководит Труба. За деньги американских налогоплательщиков и зарплатами сотрудников, в десятки раз выше президентской, это импотентное ведомство не посадило в тюрягу еще ни одного крупного казнокрада! Они будут садить только при команде "фас!" оттуда! А команды нет пока и, похоже, не будет...
Держи вора Показати IP 24 Липня 2019 19:23
Щоб не сховався за мандатом!
патріот до Держи вора Показати IP 24 Липня 2019 22:30
Мандат відмінять і багатьом вже не буде цікаве депутатство!
!!! до Держи вора Показати IP 25 Липня 2019 12:06
Кричит вор!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus