USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Коридор із поліції та група підтримки з сином на чолі: Порошенко прибув на допит у ДБР

12 Серпня 2019 11:00
Колишній президент України Петро Порошенко прийшов на допит у Державне бюро розслідувань.

Про це повідомляє Громадське.

У ДБР Порошенка планують допитати як свідка у справі щодо можливого ухиляння від сплати податків при купівлі телеканалу «Прямий».

Біля відомства на нього чекали його прихильники, серед яких і його син Михайло. Підтримати Порошенка прийшли його соратники, кандидати від «Європейської солідарності» Вікторія Сюмар, Артур Герасимов та Микола Величкович.

Юрист Андрій Портнов зазначив: «Порошенко поставив під будівлю Державного бюро розслідувань свого сина. Викрикувати гасла про Портнова і ФСБ. Виступає з небажанням, але вже дорослий, треба себе змушувати».
Також поблизу будівлі ДБР проходить мітинг з вимогою засудити Порошенка за привласнення санаторію в Козині.

Після появи експрезидента між його прихильниками та противниками на ґанку ДБР відбулася словесна конфронтація. Представники обох таборів намагалися перекричати опонентів.

«Ви бачите тут хлопців із наколками зі свастиками, це, мабуть, ті ж, хто кидався на машину минулого разу. Тобто, готуються, провокації. І чим більше тут буде депутатів і журналістів, тим їхня вірогідність менша», – сказала Громадському Вікторія Сюмар.
Одним з лідерів противників є Віталій Черняховський, головний координатор громадянської кампанії «Форум порятунку Києва».

«Ми вимагаємо одного: передати у ДБР матеріали провадження, яке було закрите у 2015 році, і у стислі терміни допитати Порошенка, Володимира Грибанова й Артюшенка», – сказав Черняховський.

Раніше повідомлялось, що Державне бюро розслідувань повторно викликало Порошенка на допит у якості свідка на 25 липня.

Порошенка викликали до ДБР як свідка у кримінальному провадженні щодо можливого ухилення від сплати податків, відмивання злочинних доходів під час купівлі-продажу заводу «Кузня на Рибальському» (№ 62019000000000713).

Наразі ДБР розслідує 11 справ проти Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Навуходоносор Показати IP 12 Серпня 2019 11:22
В одном из немецких изданийЮ а точнее в "Suddeutshce Zeitung" недавно прочитал такое: "Общество в Украине на глазах европейцев достигло предельного уровня социального размежевания, разделившись на три класса: 1) господствующий метакласс олигархов и государственной верхушки, который незаконно присвоил и контролирует все национальные богатства Украины. Им принадлежат рычаги управления законодательной, исполнительной и судебной властью, поскольку и партии, и чиновники всех мастей, и судебное начальство едят и пьют из рук олигархата; 2) класс обслуги, который должен обеспечить рентабельную эксплуатацию собственности, принадлежащей господствующей касте; 3) класс «нерентабельного человеческого материала», или «сектор умирания», к которому насильственно приписано большинство народа". Режим Порошенко - прекрасная иллюстрация этой модели. На фото можно увидеть представителей последних двух классов. Представитель метакласса - на допросе. Жаль...Лучше бы он был уже в Маневичах на зоне.
Ух до Навуходоносор Показати IP 12 Серпня 2019 12:48
А кто заказчик етой статьи, не интересовались ?
Навуходоносор до Ух Показати IP 12 Серпня 2019 21:07
Заказчика не нашел, точнее - не искал. Хотя он есть - здравомыслие! А Вы разве не согласны с такой оценкой? Немецкое издание провело анализ ситуации нашей лучше, чем наши прикормленные СМИ.
Анатоль_ Показати IP 12 Серпня 2019 11:55
Сяде, то порозумнішає. Пойме тоді що красти не можна.
Нет Показати IP 12 Серпня 2019 11:56
Портнов нормальный юрист, пусть рулит.
Порада бувалого Показати IP 12 Серпня 2019 12:54
Групу підтримки також треба було пакувати в автозаки, поки не розбіглися......
николяха Показати IP 12 Серпня 2019 13:41
Зробив багато хай посиде вІдпочине)))
Всезнайко Показати IP 12 Серпня 2019 14:49
А Пєцін синочок був з тюльпаном в д*пі?
Румун Показати IP 12 Серпня 2019 19:31
Підвісити як Чаушеску, разом із жінкою і сином.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus