USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порошенко сьогодні зустрінеться з Путіним

26 Серпня 2014 10:05
У Мінську сьогодні має відбутися зустріч на найвищому рівні у форматі Україна-Євросоюз-"Євразійська трійка" (Білорусь, Казахстан та Росія). Про це повідомляє «Укрінформ».

Планується, що у ній візьмуть участь президенти: України Петро Порошенко, Білорусі Олександр Лукашенко, Казахстану Нурсултан Назарбаєв та Росії Володимир Путін.

ЄС направляє у Мінськ відразу трьох своїх членів Єврокомісії - Високого представника ЄС з питань безпекової та зовнішньої політики Кетрін Ештон, віце-президента Єврокомісії - Комісара з питань енергетики Гюнтера Оттінгера та Комісара з питань торгівлі Карла де Гухта.

Основними темами зустрічі стануть імплементація Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, питання енергетичної безпеки та стабілізація ситуації на Сході України.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін не виключає наявність труднощів у проведенні зустрічі "Євразійської трійки", України і ЄС у Мінську у вівторок, 26 серпня.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Мінськ буде складний, і ми готові до дипломатичного бою. Президент налаштований рішуче. Нас розхитують дезінформацією, тому прошу: зберігайте спокій", - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
патріот Показати IP 26 Серпня 2014 12:29
Боже, допоможи нашому Президенту.
Мармна Показати IP 26 Серпня 2014 16:44
Матінко Божа ДОПОМОЖИ НАШОМУ ПРЕЗЕДЕНТОВІ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus