USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Порошенко звільнив главу АП і його заступника

19 Травня 2019 21:48
Чинний президент Петро Порошенко звільнив Ігоря Райніна з посади глави Адміністрації президента, а Сергія Марченка – з посади заступника глави Адміністрації Президента.

Відповідні укази оприлюднені на сайті президента.

«Звільнити Райніна Ігоря Львовича з посади глави Адміністрації Президента України згідно з поданою заявою», – йдеться в одному указі.

«Звільнити Марченка Сергія Михайловича з посади заступника глави Адміністрації Президента України», – йдеться в іншому документі.

Главою Адміністрації Президента Райнін був призначений 29 серпня 2016 року, до цього він був головою Харківської ОДА.

Марченко працював заступником глави АП із серпня 2018 року і відповідав за економічний блок питань. До цього він два роки обіймав посаду заступника міністра фінансів.

Зауважимо, призначення Верховною Радою на 20 травня інавгурації Володимира Зеленського спровокувало хвилю відставок чиновників. Зокрема, Порошенко весь останній тиждень звільняв представників своєї команди з державної служби. У п’ятницю, 17 травня, він підписав указ про звільнення свого прес-секретаря Святослава Цеголка. Також він підписав ряд указів про звільнення від виконання обов’язків своїх позаштатних радників. Крім того, Порошенко звільнив Миколу Кулебу з посади уповноваженого президента України із прав дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Травня 2019 07:13
СУМНО. МИ ПРОЩАЄМОСЬ НЕ З ПРЕЗИДЕНТОМ І ЙОГО КОМАНДОЮ. МИ ПРОЩАЄМОСЬ З ЕПОХОЮ ГІДНОСТІ, З УКРАЇНОЮ, ЯКУ ПОВАЖАЛИ У СВІТІ.
вовк Показати IP 21 Травня 2019 17:35
хто тебе мудака поважав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus