USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Портнов: суд повторно заарештував активи і нерухомість Порошенка

2 Жовтня 2019 20:19
Юрист Андрій Портнов повідомив, що Печерський районний суд м. Києва повторно заарештував активи і нерухомість колишнього президента Петра Порошенка, які він раніше обманним шляхом переоформив на підконтрольне ж йому Товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) «Буд-Реновація» перед попереднім судовим арештом.

Про це Портнов заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні суд ще раз заарештував активи і нерухомість Порошенка, які йому перед попереднім арештом вдалося обманним шляхом вивести й переоформити на підконтрольну собі компанію.

Нагадаю, мова йде про нерухомості та акції заводу «Кузня на Рибальському» у справі про відмивання Порошенком злочинних доходів в офшорних юрисдикціях. Очікуємо також перших повідомлень про підозру фігуранту», – написав юрист.
19 вересня Портнов повідомив, що Порошенко переоформив 115 тис. кв. метрів нерухомості, що належали Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Кузня на Рибальському» (раніше завод «Ленінська кузня», Київ), на підконтрольне ТОВ «Буд-Реновація».

17 вересня Печерський райсуд м. Києва наклав арешт на все нерухоме майно та корпоративні права одного з головних активів Порошенка – заводу «Кузня на Рибальському».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 3 Жовтня 2019 12:21
Портнов на вірному шляху ... Так тримати і до логічного кінця !!!
Питання до Клава Показати IP 3 Жовтня 2019 18:27
Не забагато уваги до цього прихвостня?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus