USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Портрет ректора, MMA та біткоїн: у луцькому «політесі» обрали короля та королеву. Фото

12 Травня 2018 09:48
Учасники дійства «Король та Королева Луцького НТУ 2018» боролися за першість у п’яти конкурсах, відтак королем «політеху» став Олександр Симончук, а королевою – Діана Савчук.

Масштабний захід відбувся 11 травня у Волинському обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Так, ще до початку офіційної частини дійства глядачів налаштували на потрібну атмосферу неймовірним світловим шоу. А першим конкурсом ведучі заходу Микита Чибар та Інна Мархевка оголосили відеопредставлення, де кожен з учасників мав лише хвилину, аби показати себе та усю свою креативність. Відзачимо, що над зйомками працювала одна людина – відеограф Назар Дубина, який отримав студентський оскар за свою роботу.
Наступним конкурсом стало костюмоване дефіле - кожен з претендентів на титул представляв певну країну, починаючи від Київської Русі і закінчуючи Японією.
Поміж основною програмою заходу дует ведучих OpenSpace провели конкурс, у якому змусили глядачів з залу перетворитися на непереатистованого міліціонера, гопника та кондуктора. Варто зазначити, що кожен з учасників вжився у свою роль та повеселив глядачів у залі.
Перепочивши від двох попередніх конкурсів, претенденти на титул змагалися, хто з них сильніший інтелектом, зокрема вони намагалися назвати індифікаційний код ректора ЛНТУ, придумати обличчя Луцького зоопарку, відповісти на питання, що таке біткоїн та як його заробити. Однак всі учасники показали свій розумовий потенціал та вміння виходити з найскладніших ситуацій.
Далі настала черга учасників демонструвати своїх таланти, і вони не підвели. Претенденти на титул читали патріотичний реп, танцювали, показували вміння у змішаних єдиноборствах, співали та декламували вірші, однак найбільшу бурю аплодисментів здійняв виступ, де учасники в гумористичній формі показали, що таке любов, залучивши купідона. «Родзинкою» конкурсу став намальований на сцені портрет ректора ЛНТУ Петра Савчука.
Насамкінець відбулося вечірнє дефіле, яке занурило глядачів в атмосферу королівського балу.
Як розповів ректор ЛНТУ Петро Савчук, конкурс пройшов у напруженій боротьбі і це той захід, який хочеться відвідати в майбутньому. З його слів, йому довелося докласти чимало зусиль, щоб потрапити на цей конкурс, адже він був закордоном. Очільник ЛНТУ відзначив, що гордий тим, що є ректором вишу, і університет показав, що він дійсно національний, а не просто хороший технічний виш.
Опісля привітального слова настала черга нагородження, відтак Містером глядацьких симпатій online став Денис Коменда, Міс глядацьких симпатій online виборола Діана Савчук. Щодо Містера та Міс глядацьких симпатій, то їх глядачі обирали оплесками, і ними стали Андрій Бартошук та Ірина Домнюк.
Звання Віце-містер також здобув Андрій Бартошук, а звання Віце-міс виборола Олена Соловенюк. Ну а Королем та Королевою ЛНТУ стали Олександр Симончук та Діана Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus