USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку обиратимуть короля та королеву ЛНТУ

6 Травня 2017 08:00
Серед тих, хто здобув титули містера та міс факультетів Луцького НТУ обиратимуть короля та королеву вишу.

Про це повідомляють організатори дійства.

12 травня, о 17:00 у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка відбудеться конкурс «Король та королева Луцького НТУ».

«Вишуканість, граційність, королівський шарм та піднесений настрій однозначно не лишить Вас байдужими. Містери та Міс факультетів Луцького НТУ вже наполегливо готуються та з нетерпінням чекають найчарівнішої події весни», - переконують в оргкомітеті.


Присутнім обіцяють, що дійство з перших хвилин перенесе присутніх у казкову заворожуючу атмосферу завдяки спільному танцю усіх конкурсантів. Постановкою танцю займалася хореограф із Own Space Dance School.

Розважатимуть присутніх ведучі ранкової команди - Владислав Зінкевич та Інна Мархевка.

На гостей вечора чекатимуть:

- Запальний виступ Garage Drum Show.

- Дефіле від Царств факультетів.

- Інтелектуальна баталія.

- Відеопредставлення конкурсантів.

- Неймовірне світлодіодне шоу LEDANCE.

- Конкурс талантів та багато іншого.

«Звісно, щоб не пропустити жодного моменту і закарбувати найщасливіші миттєвості, для вас будуть працювати талановиті професіонали своєї справи - фотографи Юрій Буденко, Оксана Кльоц та Сергій Назарук. Також до заходу долучилися Владислав Кардаш, який зробив прекрасну фотосесію для учасників, та Назар Дубина, який змонтував чудове відеозапрошення.

А наші спонсори порадують переможців вартісними сертифікатами від грузинської пекарні "Сулі Гулі", магазину одягу “Urban Planet”, перукаря Іванни Дар, піцерії “Solo”, абонементи в спортивний клуб "Плаза", сертифікати на придбання сукні Intention та багато інших цінних подарунків отримають учасники!

Якщо ви слідкуєте за культурним життям міста чи хочете відвідати красиве вражаюче шоу, тоді не пропустить таку можливість. А також не забувайте підбадьорювати своїх фаворитів, адже підтримка та стимул так необхідні», - повідомляють в оргкомітеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
234 Показати IP 6 Травня 2017 08:04
Краще б обрали ректора, здатного вивести заклад з кризи
Цар Показати IP 6 Травня 2017 08:26
Короля то виберуть, а де ж королівство?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus