USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Порушник втік на тракторі від луцьких прикордонників. ФОТО

16 Вересня 2013 11:50
Прикордонники відділу «Вичівка» Луцького загону запобігли ввезенню в Україну сільгосптехніки. Про це повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

У суботу вдень правоохоронці почули поблизу села Прикладники шум тракторного двигуна, що наближався із Білорусі до України. Невдовзі прикордонний наряд виявив посеред поля трактор з причепом. Однак водій, помітивши українських правоохоронців, спробував втекти та розвернув свого «залізного коня». Проте важка техніка почала грузнути в залитому дощем ґрунті. Не бажаючи зустрічатися з українськими прикордонниками, водій покинув причіп й втік на сусідню територію.

Про дане правопорушення відразу було проінформовано білоруських прикордонників. У покинутому причепі знаходилося навісне обладнання для збирання картоплі, його передадуть представникам Міндоходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ж Показати IP 16 Вересня 2013 12:39
Ідіот..
Семен Показати IP 16 Вересня 2013 15:13
Если Украине трактор не надо, пусть мне оттдадут. Мне он как раз кстати, но цены...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus